Обама поставив хрест на стосунках з Путіним

Обама поставив хрест на стосунках з Путіним
Навіть якщо буде вирішена криза і знайдений вихід з протистояння по Криму і південно-східній Україні, конструктивних відносин у президента США Барака Обами з президентом РФ Володимиром Путіним не буде ніколи.

До такого висновку прийшов Обама, повідомили в адміністрації Білого дому, - пише Українська правда з посиланням на The New York Times.

Президент Обама і фахівці з нацбезпеки шукають нові довгострокові підходи до Росії, які стануть оновленим варіантом стратегії холодної війни стримування, наголошується в повідомленні.

При цьому Обама орієнтований на ізоляцію Росії, відсікаючи її економічні та політичні зв'язки із зовнішнім світом, що зробить її державою-ізгоєм.

Час, що залишається до закінчення терміну повноважень - два з половиною роки - Обама має намір витратити на спроби збереження невеликого співробітництва, і «зосередиться на тих проблемах міжнародних відносин, де можливо ще добитися успіху».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу, чтобы россия стала как КНДР.
Відповісти
хочи собі, але вона всетаки перетворюється на північну корею!
Відповісти
Хочи...
Відповісти
не шкідливо!
Відповісти
Что напишу, модер удалит. Это что личная неприязнь??? Или публикуется то, что тебе нравится. Людей много, мнений тоже на любое событие. Поэтому прекращай обезьянничать.
Відповісти
Останні новини
Обама поставив хрест на стосунках з Путіним
20 квітень, 2014, 16:37