Стало відомо, хто розсудить «Волинь» і «Ворсклу»

Стало відомо, хто розсудить «Волинь» і «Ворсклу»
Поєдинок між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою» обслуговуватиме арбітр першої категорії львів’янин Юрій Грисьо (на фото).

Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Юрій Грисьо народився 15 липня 1974 року. Суддівську кар’єру розпочав у 1995 році. Матчі другої ліги обслуговує з 2000-го, першої – з 2004-го, поєдинки Прем’єр-ліги – з 2008 року.

Цього сезону Грисьо обслуговував один матч за участю лучан: матч «Таврія» – «Волинь» 1:0.

За суддівства Юрія Грися «Волинь» зіграла 7 матчів: 2 виграла, 3 звела внічию і 2 програла за різниці забитих та пропущених м’ячів 6 – 8. Вдома – 4 матчі: 2 перемоги, 2 нічиї, 0 поразок, м’ячі 4 – 2. В гостях – 3 матчі: 0 перемог, 1 нічия, 2 поразки, різниця м’ячів 2 – 6.

Для волинських уболівальників Юрій Грисьо запам’ятався двома епізодами.

У першому, в матчі «Прикарпаття» – «Волинь» сезону 2007/08, призначив пенальті у ворота «Волині» на останній хвилині гри, вгледівши «порушення» з боку Романа Рурича.

Другий епізод пов’язаний з «легендарним» поєдинком минулого сезону у Луганську, коли арбітр вирішив, що поле придатне для гри, в той час, як уся країна, разом з футбольними фахівцями і спеціалістами була стовідсотково упевнена в протилежному. Як наслідок – «болотний футбол» і тривала дискваліфікація луганського стадіону «Авангард». При цьому чомусь ніхто не звернув увагу на те, що стадіон дискваліфікували за непідготовлене поле, але гра на ньому таки відбулась.

Асистентами арбітра у поєдинку «Металург» (Донецьк) – «Волинь» стануть Олег Плужник з Харкова та Ярослав Трехліб з Дніпропетровська.

Інспектором матчу призначений киянин Ігор Ярменчук. Делегат ФФУ – Володимир Поліщук з Рівного.

Резервним арбітром зустрічі призначено Юрія Синишина з Івано-Франківська, який обслуговуватиме у ролі головного судді поєдинок молодіжних складів. Допомагатимуть йому у цьому матчі Андрій Мотика та Едуард Карапетян з Тернополя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо, хто розсудить «Волинь» і «Ворсклу»
04 квітень, 2012, 11:46