На Житомирщині помітили «зелених чоловічків». ВІДЕО

На Житомирщині помітили «зелених чоловічків». ВІДЕО
«Зелених чоловічків» днями помітили в кількох містах на Житомирщині.

Тож, у Житомирі створили національний оборонний загін спротиву російським агресорам "Полісся", - йдеться в сюжеті ТСН.

До його складу увійшли військовослужбовці у відставці, колишні співробітники спецпідрозділів, загалом - півтисячі чоловіків.

Загін має на меті захищати громадян від зовнішнього агресора всіма доступними засобами. Загін допомагатиме міліції та військовим виявляти "зелених чоловічків".

За інформацією членів загону "Полісся", "зелені чоловічки" днями були помічені в кількох містах на Житомирщині і вони готують провокації на 9 травня. Члени загону "Полісся" за потреби виїжджатимуть у східні області України для боротьби із засланцями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за святковим столом - небезпечно. Може і чорт привидітись...
Відповісти
Нічого і нікого гіршого немає за галичанів. Цю нечисть привіз Щур і той, хто його замінив. Нехай би вони забирались звідси, поки їм не влаштували те, що влаштували Башкалєнку. Уявіть собі, що у Лємбергу на таких посадах волиняни і обдирають лемків? Не уявите, бо там волинян називають мавпами.
Відповісти
А при чому тут галичани, волиняни?
Відповісти
Так скм зробіть таки умови, щоб сам додому поїхав. Всі зібрались, де внутрішня безпека? Де прокуратура, Сбу, вони мають ці иатеріали, най його перевірками захавають...
Відповісти
коли посадова особа перевищує свої службові повноваження,не має різниці звідки вона чи з Галичини ,чи з Волині,чи з Донеччини,чи з Київщини.В таких випадках треба звертатися в прокуратуру, люстраційний комітет,на телебачення і т.д. Злочинним є розпалювання ворожнечі між сусідніми областями,такими придурками,хто це робить повинна займатися сбу
Відповісти
саме цим і займаються "зелені чоловічки" і їхні лакузи комуняки. Розділили країну, а тепер розпалюють ворожнечу на місцях. СБУшникам вже мабуть таки варто почати працювати за основним призначенням. Бо коли прийдуть москалі то СБУ стане звичайнісіньким б.у. і кришувати їм не довірять навіть міські вбиральні.
Відповісти