Іноді «вчитель» хоче догодити «директору», ‒ футбольний агент про матч «Волині»

  Іноді «вчитель» хоче догодити «директору», ‒ футбольний агент про матч «Волині»
Відомий футбольний агент Дмитро Селюк в програмі «Великий футбол» поділився своїми міркуваннями щодо підозр на «договірняк» матчу «Дніпро» ‒ «Волинь».

Як відомо, поєдинок завершився перемогою дніпрян з рахунком 5:1, ‒ пише Gazeta.ua.

«Дніпро» в подібні ігри не грає, ‒ заявив Дмитро Селюк. ‒ Знаю Коломойського особисто, і він тільки за чесний футбол. Те, що «Дніпро» до цього не причетний, я не сумніваюся на 100 відсотків. На жаль, іноді, образно кажучи, «вчитель» хоче догодити «директору», і робить йому ведмежу послугу. І те, що сталося в матчі з «Волинню», мені здається, з цього».

«І поразка «Дніпра» від «Чорноморця» ‒ відгомони, можливо, всієї цієї ситуації. Чому? Тому що протягом цих днів було певний тиск на гравців, на команду, адже це, безумовно, був дуже неприємний момент», ‒ сказав він.

При цьому Дмитро Селюк провів паралель з іншим матчем луцької команди.

«Давайте звернемося до історії. По-моєму, рік тому Кварцяного прибрали з «Волині» за те, що він нібито здавав матч «Металісту». А зараз, виходить, все в зворотному напрямку. До Віталія Кварцяного я ставлюся з повагою, але він як герой фільму «Москва сльозам не вірить» ‒ він же Гога, він же Жора, він же Юра. Кварцяний ‒ він же тренер, він же президент клубу, він же президент федерації області. Може він подумав, що якщо його команда так зіграє, то він стане президентом Федерації України», ‒ зазначив Селюк.

«Ця ситуація нікого не прикрашає. Впевнений, Коломойський сам розбереться, і знайде того, хто це зробив, і дізнається, як він це зробив. Особисто для нього це неприйнятно», ‒ резюмував експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Іноді «вчитель» хоче догодити «директору», ‒ футбольний агент про матч «Волині»
22 квітень, 2014, 10:04