Після кризи Коломойський має піти, - Гриценко у Луцьку

Після кризи Коломойський має піти, - Гриценко у Луцьку
Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко вважає, що після стабілізації ситуації на Сході країни очільник Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський має піти з посади.

Про це він заявив за прес-конференції у Луцьку у вівторок, 22 квітня.

Гриценко визнав, що призначення Коломойського для придушення сепаратизму було правильним кроком.

«Не я пропонував це рішення, але я припускаю, що на короткий термін присутність Коломойського може стабілізувати ситуацію на Дніпропетровщині. Я був там тиждень тому. Бачив - там спокійно. Вони використовують усі стандартні, нестандартні, екзотичні шляхи для того, щоб забезпечити спокій», - заявив він.

«В деяких районах Дніпропетровщини запитували: як тут? Казали, що прийшли бандити, сказали «виріжем всі, хто підніме триколор», - розповів політик.

За словами Гриценка, після стабілізації ситуації при владі мають бути політики, які не пов’язані із бізнесом.

«Коли завершиться цей кризовий період, я вважаю, що Коломойський має займатися своїм підприємництвом, а не обіймати посаду державного службовця… влада окремо, бізнес окремо», - пояснив він.

Також Анатолій Гриценко додав, що сам не має бізнесу, тому може вимагати від чиновників чинити так само. «Я особисто не маю жодного бізнесу, не маю ніяких закордонних рахунків, не маю жодних офшорів, мені легко вимагати того від всієї вертикалі чиновників. Важче вимагати тим, хто має ці мільйона та мільярди», - зазначив Гриценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же людей за лохів тримають! Коломойський не для подавлення сепаратизму призначений, а сам напросився, щоб свій бізнес врятувати, а з держави ще своє "відіжме" не хвелюйтесь!:) Не та це людина, а перш за все "патріот" своїх власних інтересів!!!
Відповісти
не хвЕлюємось)
Відповісти
А мне кажется , что Коломойскому просто нравиться этим заниматься.Ну надоело ему зарабатывать, он это уже умеет.Мне нравится то что он делает.Настоящий мужчина.Хороший хозяин.Можно его на время в Киев?
Відповісти
Героїв собі знайшли ,а тролів тіпа Варвара на кожнім сайті.Не доходить, що нове покоління не потерпить ніякого гноблення , навіть дуже модернізованого.
Відповісти
Я вовсе не троль.Я врач из Киева.Он делает ,что может.Делает с юмором, необычные шаги предпринимает.Ну будьте же объективны.На данный момент он очень нужен Украине.
Відповісти
Коломойський - красава
Відповісти
Якби Коломойський не мав бізнесу і мільйонів, то не назначив би по 10 тис дол за "зеленого чоловічка". Що зробив Гриценко? Все життя у політиці і тільки лялякає без толку. Треба вибирати і призначати виконавців, з бізнесмо чи без, головне, щоб будо видно їх роботу.
Відповісти
Я очень уважаю Гриценк,он еще министром обороны мне нравился.На эту должность я с удовольствием его выберу.
Відповісти
Ви ще "Ірму Германівну" оберіть. Цеж нічого, що крім обсирання Тимошенчихи вона ніякого сліду у політиці не лишила. Зате яка активна обсирачка. І увесь час зверху бовтається. Як лайно.
Відповісти
Да Коломойський дуже розумна людина і патріот України. Те що свій бізнес врятує це одне а разом стим і Україні допомагає і допоможе. Щоб небуло віни і не боїться путіна а відкрито його називає хворою лудиною. Це вам не Ахметов для якого донецькі люди раби які йому заробляють мілліарди, а коли прийшла біда в Україну сховався із своїми мілліардами і тільки із кущів ми чуємо голос потрібно домовлятись і йому наплювати на Україну головне ніс по вітру тримати щоб не забрали бізнес, от і шантажує і виторговує собі гарантії. А Таратуті тяжко щось зробити коил під боком Ахметоа фінансує сепаратистів а в Києві Турчинов сорлі жує.
Відповісти
заткнись, если аргументировать не можешь, кроме мата знаешь что-нибудь?
Відповісти
гесс- ти ембіцил!!! це видно зразу з твоїх коментів
Відповісти
Смотрю ты грамотный. Колмойский стабилизирует ситуацию и пускай уходит. А что потом? Бездари в виде нынешних руководителей будут? Я считаю, что на данный момент Коломойский взял ситуацию под контроль как в Днепре, так и в восточном регионе. Если он удержит и стабилизирует ситуацию - так ему нужно быть и Президентом, а не таким без авторитетным как остальные кандидаты. Гриценко в том числе.
Відповісти
люди добрі гляньте хто рядом сидить рейдер Осіпов про що тут ще говорити
Відповісти
коломийського не чіпайте, він за останній час зробив більше чим всі авакови з турчиновими разом взяті))
Відповісти
Останні новини
Після кризи Коломойський має піти, - Гриценко у Луцьку
22 квітень, 2014, 11:56