Джемілєву заборонили в'їзд до Криму на п'ять років

Джемілєву заборонили в'їзд до Криму на п'ять років
Лідеру Меджлісу кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборонили в'їжджати до Криму до 2019 року.

Як повідомляє прес-служба Меджлісу, рано вранці 22 квітня народний депутат України Мустафа Джемілєв спільно з заступником голови Меджлісу Асланом Омер Киримли виїхали з Криму до Києва, - пише ZN,UA.

При перетині адміністративно-територіального кордону Криму з Україною, Мустафі Джемілєву вручили «Акт повідомлення про недозвіл в'їзду до Російської Федерації».

«Ми, що нижче підписалися, склали цей акт про те, що, на підставі постанови про недозвіл в'їзду іноземному громадянину №140 (ЗКС) 13-1087 від 19 квітня 2014 року, Мустафі Джемілєву 13.11.1943 року народження, громадянина України, закрито в'їзд на територію РФ на підставі п.1. ст. 27 Федерального закону «Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію» терміном на 5 (п'ять) років до 19 квітня 2019 року», - йдеться у зазначеному акті.

За словами Джемілєва, якщо протягом останнього часу на територію Криму було заборонено в'їзд представникам багатьох авторитетних міжнародних організацій і дипломатам, то вручене йому «рішення" - це ніщо інше, як показник того, з якою «цивілізованою» державою ми маємо справу».

Лідер Меджлісу також заявив, що незважаючи на такі «постанови», він приїде до Криму.

Як відомо, нова «влада» Криму вирішила застосувати санкції проти Мустафи Джемілєва і спробували ввести неофіційну заборону на висвітлення діяльності Меджлісу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запмсуйте своє бурмотіння на магнітофон і прослуховуйте їх. Буде вам щастя!
Відповісти
Во-первых - Джемилев не лидер Меджлиса. А во-вторых - на какие, стесняюсь спросить, шиши этот профессиональный безработный разъезжает по миру? То в Киеве, то в Европе, то в Турции, то в Крыму, то в Москве... Мустафа, бабки чьи? Или пенсии на путешествия хватает?
Відповісти
Мабудь привід спровокувати татар на повстання, аби депортувати , виселити, позакривати
Відповісти
Останні новини
Джемілєву заборонили в'їзд до Криму на п'ять років
22 квітень, 2014, 11:58