Гриценко розказав про «ганебні» женевські угоди та «антипутінську коаліцію»

Гриценко розказав про «ганебні» женевські угоди та «антипутінську коаліцію»
Підписання угоди про мирне врегулювання конфлікту на Сході України, що відбулося в Женеві 17 квітня, було зрадою інтересів України, - вважає політик Анатолій Гриценко.

Про це він розповів під час прес-конференції у Луцьку у вівторок, 22 квітня.

За його словами, країни Заходу поступово «здають» інтереси України. «Не тільки українська влада здає країну, на жаль, і Захід здає Україну. На місці президента я ніколи б не видав директиви і не дозволив би міністру закордонних справ Дещиці підписати ганебний Женевський меморандум від імені України», - відзначив Гриценко.

«Там немає жодного слова про збереження територіальної цілісності України. Там немає жодного слова про вимоги від Росії вивести війська з Криму, припинити окупацію. Тобто, де-факто визнається, що Крим уже не наш. Там немає жодного слова про російських диверсантів, які тероризують, дестабілізують Схід», - пояснив кандидат в президенти свої «претензії» до угоди.

«Тому ставити підпис від імені держави Україна під таким неприпустимо. Це знову зрада». – підсумував він.

Також Гриценко висловив невдоволення, що інші держави обговорюють, якою має бути нова Конституція України. «Я вважаю також неприпустимим, що Росія, Америка та Європа, при всій повазі, нам намагаються диктувати, якою має бути українська Конституція… Нам вони вже диктували під час Майдану свої мантри: «Ідіть в уряд Януковича, працюйте,а в 2015 році проведете чесні та прозорі вибори». Народ вирішив по-іншому – пішов і зніс владу», - пояснив Гриценко.

Він зазначив, що не розуміє, чому Захід «панькається» з Путіним: «Зараз вони ніяк не усвідомлять, країни Заходу, що Путін – це фашист. Загравати з ним, умиротворяти не вийде. Фашизм треба локалізувати, треба створювати антипутінську коаліцію і зупиняти його у зародку. Робити все, щоб він пішов геть від влади».

За словами Гриценка, ігнорувати територіальні посягання Росії дуже небезпечно. «Путін вже висловив «озабоченность» становищем російськомовного населення в Латвії, Естоної, Молдові. Не знаю, куди його ще занесе. Це загроза всьому світу», - пояснив політик.

«З Гітлером теж загравали, поки потім не постраждала вся планета. Якщо комусь і треба писати конституцію, то це Росії. Колись після Другої світової взяли під контроль Німеччину, Італію, Японію, для них виписали конституції, для них ставили армії в рамки, щоб не створювали нікому загрози. Ми не агресори, нам не треба писати конституцію, ми самі це зробимо», - додав Гриценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баба-істеричка проснулася.Нехай подивится на свій рейтинг.
Відповісти
министр обороны разворовавший армию
Відповісти
Сам на себя посмотри
Відповісти
вочеидь наша доля. Усі наші військові міністри або крали самі, або (як Гриценко), не заважали красти іншим.
Відповісти
просто тошно !!!!!!!!
Відповісти
Кралюку і тому соромно що Оська примазався голову похилив
Відповісти
да ото хтось підсунув свиню Гриценку у вигляді осіпова вищий пілотаж!!!!!!!!!!
Відповісти
Я поважав Анатолія Гриценка а побачивши біля нього цього нелюда Осіпова який допомагав рейдерам відбирати квартири в малозабезпечених сімей з дітьми і як він принижував мешканців гуртожитка заклавши з бондаруком в банк гуртожиток і не повертає 36 міліонів більше питань в мене не може бути
Відповісти
Останні новини
Гриценко розказав про «ганебні» женевські угоди та «антипутінську коаліцію»
22 квітень, 2014, 14:46