Гриценко розповів лучанам про медалі прокурора, вимоги до Тимошенко і здачу Криму. ФОТО

Гриценко розповів лучанам про медалі прокурора, вимоги до Тимошенко і здачу Криму. ФОТО
Анатолій Гриценко на сцені луцького Майдану розповів лучанам про своє бачення посилення армії, власні заслуги на посаді очільника Міноборони та «зраду» політиків, що підписали Женевські угоди.

Зустріч з виборцями на Театральному майдані міста відбулася у вівторок, 22 квітня.

Чимало тем, яких стосувалася промова кандидата, він вже торкнувся на ранковій прес-конференції у Луцьку. Так, Гриценко згадав, як Генпрокурор України Олег Махніцький отримував в Одесі «медальки» від регіонала Сергія Ківалова.

Також він зазначив, що Юлія Тимошенко не повинна займатися виборчою кампанією, натомість має звітувати перед людьми, оскільки, на думку Гриценка, вона контролює членів Ради національної безпеки та оборони, президента, прем’єр-міністра та інших посадовців, які є її однопартійцями (ВО «Батьківщина») і тому фактично при владі.

Розповів Гриценко і про «зрадників» у владі, які підписали 17 квітня в Женеві угоду про мирне врегулювання українсько-російського конфлікту. «Там немає жодного слова про збереження територіальної цілісності України. Там немає жодного слова про вимоги від Росії вивести війська з Криму, припинити окупацію. Тобто, де-факто визнається, що Крим уже не наш. Там немає жодного слова про російських диверсантів, які тероризують, дестабілізують Схід», - пояснив він недоліки угоди.

Також кандидат в президенти розповів, що на посаді очільника Міністерства оборони у 2005-2007 роках намагався боротися із крадіжками та регулярно виводив частини на навчання. «Наші льотчики літали у 1,5 рази більше, ніж російські та білоруські... ми виставляли на навчання більше кораблів, ніж Чорноморський флот Росії», - заявив Гриценко.

Послухати кандидата на площі зібралося близько 500 людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гриценко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи Мостовенко? Показав себе гідним членом бютолизів...
Відповісти
Якщо Гриценка "розібрати" на гвинтики, то напевно можна знайти всяке, але однозначно він сьогодні кращий серед претендентів. Якщо не Гриценко, то знову прийдеться вибирати серед меншого і більшого зла, як це ми робили протягом усієї незалежності і ось до чого доробилися.
Відповісти
повністю підтримую. Єдиний кандидат на сьогоднішній день, який говорить щось посуті та пропонує адекватні методи вирішення проблем
Відповісти
Регіонів вже нема. Зло сьогодні від БЮТ і там чесній людині важко.
Гриценко подобається тим, що не лібезить, правду каже ввічі, будь-кому.
Правда нас звільнить від красивих і брехливих обіцянок.
Відповісти
Головною перевагою Гриценка, на мою думку, є те, що він не пов'язаний з олігархатом, який є головним ворогом України. У його команді нема олігархів і їх підсрачників. Складається враження, що людина мислить системно і не піариться, на відміну від інших. Гріхів за ним дійсно не видно. Зрештою, ми знаємо хто такі Порох і Юлька, Тягнибок і Тігіпко, уже не кажучи про хитродупого придурка Ляшка, який ходить з вилами, але в костюмах від Бріоні.
Відповісти
Власне ,що тільки говорить . і повноваження депутатські складав і не склав. Якось не по-чоловічому.
Відповісти
Він, як обіцяв Яценюку віддлав мандат депутата, а потім його поновили.
Відповісти
якщо біля Гриценко примазався Осіпов то це діагноз крилатий вислів осіпова гроші не пахнуть шановний Гриценко якщо біля вас будуть осіпови бондаруки народ проклене
Відповісти
їх до нього навмисно причіпили, щоб викликати через них невдоволення кандидатом.
згадайте кличка - аналогічно)
є-БЮТ "працює", ПР не вимерли, олігархи знову хочуть тримати владу.
Відповісти
Останні новини
Гриценко розповів лучанам про медалі прокурора, вимоги до Тимошенко і здачу Криму. ФОТО
22 квітень, 2014, 19:37