Слов'янські терористи взяли в заручники журналіста з США, - ЗМІ

Слов'янські терористи взяли в заручники журналіста з США, - ЗМІ
Так званий "народний мер" міста Слов'янська В'ячеслав Пономарьов повідомив, що сепаратисти взяли в заручники американського журналіста Саймона Островського.

Про це Пономарьов заявив під час прес-конференції в Будинку культури Слов'янська, - пише Українська правда з посиланням на "Газета.Ru".

За його словами, у Островського подвійне громадянство США та Ізраїлю, він є співробітником американського видання Vice.

Зазначається, що прес-конференція була ненадовго перервана, Пономарьову зателефонували батьки журналіста, лідер сепаратистів Слов'янська запевнив, що з їхнім сином все добре.

"Його ніхто не викрадав, його ніхто не тримає в заручниках, він зараз у нас, в СБУ, готує матеріал, працює", - сказав Пономарьов.


Крім того, за повідомленням видання Преступности.net, яке посилається на джерела в ГУМВС України в Донецькій області, увечері 19 квітня сепаратисти викрали начальника лінійного відділу міліції станції Слов'янськ підполковника Олега Прохорова.

Згідно з інформацією співрозмовника видання, близько 17:00 невідомі в масках, озброєні автоматичною зброєю, увірвалися в будинок до Прохорова і на очах у дружини та двох дітей викрали його і відвезли в невідомому напрямку.

"Прохоров чинив опір, проте кількісна перевага нападників не залишила йому жодних шансів", - зазначило видання.

Інформацію про зникнення міліціонера підтвердила начальник сектора зі зв'язків з громадськістю УМВС України на Донецькій залізниці Ольга Чорногор.

"Прохоров перебував на лікарняному. У другій половині дня 19 квітня він вийшов на вулицю і не повернувся. Зараз зв'язок з ним відсутній, про його місцезнаходження невідомо", - повідомила вона.

Зараз, за словами Чорногор, міліція проводить заходи щодо встановлення всіх обставин зникнення начальника лінійного відділу міліції станції Слов'янськ.

Кримінальне провадження ще не відкрите.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Какое дело американо-израильскому Сёме Островскому до событий на Украине? Писал бы лучше о проблемах коренных жителей Америки. Но ведь там за это "бабки" не платят, да и не гламурно это в США. А тут - и "кровавые" донбасские сепаратисты, которые (счастье-то журналистское какое!)и в плен взяли, и даже в "заложники", о чем все пересичные должны тут же начинать страдать.
Відповісти
І тобі по томуж місцю! Чи ти обмежений, чи нерозумний! Весь світ дізнався про Україну, всім цікаво як буде розв'язана дана криза. Всі ждуть краху "рАСЄЙСЬКОЙ власті" особливо США в особі політиків.
Відповісти
Ой дебилы. И это тогда, когда у берегов Греции, за 600 км от Украины, стоит два авианосца с сотней-второй авиации, ударная группа из 30-40 боевых кораблей и десятка атомных подлодок. Два слова Обамы и половина Донецкой области будет стерта с лица Земли, ибо политика США такова, что если где-то есть угроза жизни американским гражданам - туда направляют специальные отряды для освобождения заложника.
Відповісти
І прізвище у журналіста геть американське...
Відповісти
Останні новини
Слов'янські терористи взяли в заручники журналіста з США, - ЗМІ
22 квітень, 2014, 21:07