На Волині прапорщик симулював травму на 90 тисяч гривень

На Волині прапорщик симулював травму на 90 тисяч гривень
На Волині колишній військовослужбовець однієї з військових частин обманом хотів отримати одноразову грошову допомогу у розмірі 90 тисяч гривень.

Так, прокуратура Західного регіону України розпочала досудове розслідування за цим фактом, - повідомили у прес-службі відомства.

«Установлено, що прапорщик К., діючи умисно та з корисливих мотивів, використав завідомо підроблений документ щодо отримання ним травми під час виконання обов’язків військової служби», - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури регіону Євген Гладій, використавши ці документи, колишній військовослужбовець 26 лютого 2014 року отримав у Волинському обласному військовому комісаріаті понад 90 тисяч гривень одноразової грошової допомоги, якими розпорядився на власний розсуд.

«За таких обставин у діях колишнього військовослужбовця К. вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України (шахрайство та підроблення документів)», - зазначають у прокуратурі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і є боротьба з корупцією по українськи. Прапора зловили, а тих хто йому у цьому сприяв сухенькі-здоровенькі. А таких липових "інвалідів" військової служби у Луцьку... От і ростуть маєтки "медиків" , військових у тім числі, як гриби після дощу.
Відповісти
Яка боротьба з корупцією да в Україні?!:) Ви у казочки вірите? Ті хто вірив - вийшли на Майдан, а далі...:(
Відповісти
Останні новини
На Волині прапорщик симулював травму на 90 тисяч гривень
23 квітень, 2014, 11:37