«На мою думку, війни не буде», - волинський нардеп

«На мою думку, війни не буде», - волинський нардеп
Якщо Верховна Рада й надалі буде погано працювати, якщо політичні сили продовжуватимуть торгуватися за преференції, то таку Верховну Раду слід розпустити, - заявив народний депутат від Волині Степан Івахів.

Про це Івахів говорив під час робочої поїздки у Шацькому районі, пише Слово Волині.

Головне питання, яке турбує сьогодні людей, - це імовірність війни з Росією. Всі люди, незалежно від того, в якій частині України живуть та якою мовою говорять, хочуть лише миру.

«На мою думку війни не буде. Але для того, щоб її не було напевне, ми маємо показати агресору, що єдині, і що в нас є можливість дати відсіч», - сказав Івахів.

Проте, незважаючи на постійну напругу в країні, люди на волинському Поліссі дуже пильно стежать за всім, що відбувається в Кабміні та Верховній Раді. Шачан дуже обурює, що депутати нормально працювали лише два тижні після втечі Януковича. А тепер знову почалися балачки, популізм та чисельні зриви голосувань важливих для народу законопроектів.

Багато запитань в людей і до Уряду. Волинянам не зрозуміло, як певні міністерські крісла зайняли люди без досвіду, але за партійною квотою. Чому нова влада не дотрималась власної обіцянки - до виконавчої влади залучати тільки фахівців, а не політиків?

«Степан Івахів погодився з думкою шачан, бо й сам неодноразово заявляв про неприпустимість давати державні посади політикам», - пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так війни не буде бо армію розікрав
Відповісти
Останні новини
«На мою думку, війни не буде», - волинський нардеп
23 квітень, 2014, 14:30