У Луцьку відкрили галерею. ФОТО

У Луцьку відкрили галерею. ФОТО
У Луцьку з’явилася нова галерея – «Арт-кафедра».

Її відкрили 23 квітня у спортивно-оздоровчому комплексі AdrenalinCity.

Одразу ж почала діяти виставка малярства та графіки «Творчість на перетині епох», де виставлялися роботи луцьких художників кінця ХХ – початку ХХІ століття: Валентина Кирилкова, Миколи Кумановського, Наталі Кумановської, Сергія Корсая, Галини Івашків, Миколи Ковальчука, Геннадія Юр’єва.

Ініціатор створення галереї – AdrenalinCity та Луцький художній музей.

«Ми відкриваємо галерею, що самим краще пізнати сучасне мистецтво, навчити наших людей, щоб допомогти нам всім разом піднятися на вищий щабель. Будемо співпрацювати з галереями зі всієї України, проводити майстер-класи. Будемо відкривати зали інтерактивного мистецтва», - розповіла керівник нової галереї Леся Корсак.

Письменник і журналіст, шеф-редактор газети «Сім'я і Дім» Іван Корсак побажав галереї, щоб вона показувала глядачам як роботи «славетних земляків», так і маловідомих. Він заявив, що є багато художників-волинян, про яких мало знають.

Художниця Наталія Кумановська зазначила, що відкриття галереї – для неї приємна несподіванка. Вона вважає, що такими способом суспільство накопичує духовні скарби, які сьогодні Україні дуже потрібні.

Червону стрічку урочисто перерізали керівник галереї Леся Корсак та секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мистецтво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на першій фотці якийсь привид якоїсь жінки!!!!я мало не всрався...
Відповісти
А треба було б всратися!
Відповісти
AdrenalinCity доживає останні дні, не витримавши кокуренції з новим розважльним центром.
Відповісти
з яким то центром ??????
Відповісти
з яким то розважальним,з якою то конкуренцією?
Відповісти
ПОРТ СІТІ!!!!! ДЛЯ ТИХ , ХТО НЕ В КУРСІ
Відповісти
ну молодці, хуле
Відповісти
Шось кислуваті туйво стояли...а Геній неприйшов?
Відповісти
Прочитавши заголовок було вже порадувався за гарну новину,але ознайомившись із змістом викладеного матер'ялу і фото розчарувався.
Бізнес-родина ”гумонітарій” жаботинського корсака вже на високе позарилася, перепрошую, але хто із корсаків має хоч найменше відношення до художнього мистецтва) отож...бізнес і нічого крім бізнесу.Для повної ясності публікації,варто було зазначити позахмарні розцінки для виставлення маловідомих авторських художніх робіт; і все по старій накатаній системі з тією ж пенсійною командою колись призначених совєтською монклатурою“геніїв-профісіоналів”)
Взяти до прикладу депресійні мазанки,намальовані в стані алкогольного куматозу маляра-скульптора кумановського. Спотворені людські тіла,які більше нагадують кострубато порнографічних істот з клонованими грушояйцебодібними формами голів та з вічно розпухшими чи то від алкоголю,чи то від алергії фрагментами тіла:рук ніг і так далі,які аж ніяк не всиляють чогось естетичного, духовного,доброго і світлого! Скоріше навпаки викликають огидну відразу! Я вже мовчу про зашифрований зміст тієї кумановької камасутри)


Відповісти
Обов*язково відвідаю.
Відповісти
Щоб Ви тут не писали - а виставка шикарна!
Відповісти
На смак та колір товариш не кожен.
Відповісти
Хоч не маю відношення ні до одного з бізнесменів, але дивитися як конкуренти поливають один одного брудом із-за своєї некомпетентності навіть потішно)) працювали б краще чим піною з рота обливати клавіатуру
Відповісти