На Волині обговорять кандидатів у начальники райвідділів міліції

На Волині обговорять кандидатів у начальники райвідділів міліції
Представники «Волинської Самооборони Майдану», «Правого сектору Волині» та «Автомайдану України» проведуть громадські слухання щодо обговорення кандидатур на посади начальників районних та міських відділів міліції.

Мова йде про пілотні райони, які нині не мають призначених керівників та обрані обласним управлінням міліції для проведення громадських слухань, ‒ повідомляють у прес-службі волинської самооборони.

Слухання узгоджені із Управлінням МВС у Волинській області. Після цього відбудеться засідання кадрової комісії при управлінні, під час якоївраховуватимуться результати громадських слухань.

Тож, кандидатів на посаду начальника Любомльського райвідділу міліції обговорюватимуть у понеділок, 29 квітня, у приміщенні Любомльської РДА. Захід розпочнеться об 11:00. У Маневичах ‒ у приміщенні РДА о 17:30.

Тих, хто хоче очолити Ковельський міський відділок, послухають у приміщенні мерії у вівторок, 29 квітня, о 17:00.

У середу, 30 квітня, активісти поїдуть у Турійськ. Засідання відбудеться у сесійній залі Турійської районної ради об 11:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
99відсотків кандидатів від єремеєва, палиці, мартиняка, климчука.контрреволюція рулить.нової влади як такої немає.прокурори,судді,менти всі старі і саботують а то іпхають палки в колеса.без революційних змін як то в Грузії в нас ніщо незміниться.кандидат номер 1,в президенти автомат калашникова.
Відповісти
Останні новини
На Волині обговорять кандидатів у начальники райвідділів міліції
24 квітень, 2014, 09:23