Допомога військовим Волині: писанки, запчастини та телевізор. ФОТО

Допомога військовим Волині: писанки, запчастини та телевізор. ФОТО
Волинським військовим, які нині перебувають на Рівненщині, привезли допомогу, зібрану жителями області.

18 та 21 квітня представники луцького "Автомайдану України" побували в гостях у військових, - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці організації в Facebook.

Активісти передали військовим матеріальну допомогу, а 21 квітня привітали з Великоднем, привізши з собою паски та крашанки.

Матеріальна допомога Збройним Силам України - це харчі та ті речі, яких сьогодні найбільше потребують військові.

Так, Руслан Хомич, власник фермерського господарства, передав на полігон більше 2 тонн продуктів.

ТзОВ «Стікс» подарували полігону автозапчастини загальною вартістю 700 гривень, а фірма «Леон» та магазин автозапчастин села Підгайці виділили автозапчастин майже на 2 тисячі гривень кожний. Також військовим ПП «Чиста Вода» відправило 10 помпових насосів вартістю 1000 гривень. Не оминули акцію і луцькі підприємці з авторинку.

Подарувати хлопцям на Рівненському полігоні відчуття свята Великодня допомогли Луцький Свято-Троїцький собор, громада церков села Гірка Полонка та громадяни, які принесли паски та крашанки на Замкову площу, де відбувався збір допомоги військовим, організований "Автомайданом України".

"Ще однією приємною несподіванкою і своєрідним святковим подарунком для хлопців, які відбувають службу на Рівненському полігоні, став довгоочікуваний телевізор. Це не тільки дало можливість військовим бути в курсі всіх останніх подій, що відбуваються в країні, а й значно підняло настрій і бойовий дух", - кажуть в організації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Без яиц армия, конечно, не армия. Только непонятно, сколько еще она просуществует за счет населения. А где же те 100 млн., собранных за СМС-ки, и 5 млрд., выделенных на оборону из бюджета? Или все эти деньги на усушку и утруску списались?
Відповісти
Останні новини
Допомога військовим Волині: писанки, запчастини та телевізор. ФОТО
24 квітень, 2014, 10:30