Приховані статки Путіна оцінили в 40 мільярдів доларів

Приховані статки Путіна оцінили в 40 мільярдів доларів
Таємну власність президента РФ Володимира Путіна оцінюють приблизно у 40 мільярдів доларів.

"Безумовно, все недоказово, але в англійських та іспанських таблоїдах публікується фотографія "вілли Путіна" в іспанській Марбельї: 4 тис. кв. м, два басейни, spa, спортивний майданчик та кінотеатр загальною вартістю 18 млн євро. Сусідами російського президента в ексклюзивному комплексі La Zagaleta будуть поп-ідоли, футболісти, підприємці 2.0 і арабські шейхи", - цитує видання La Stampa Дзеркало тижня.

"Кремль все спростовує, так само, як спростовує повідомлення про "палац в Геленджику", поблизу Сочі, в будівництво якого, за словами колишнього ділового партнера путінського кола Сергія Колесникова, який втік до Лондона, вкладено 1 млрд доларів", - зазначає видання.

У Росії опозиціонери презентували доповідь про розкішне життя Путіна: 20 палаців, 43 літака і 4 яхти

"Це плітки чи правда, фактом залишається те, що російський президент розвиває певний смак до резиденцій. Він не буде проводити канікули в Криму, де урядові дачі "перебувають у жалюгідному стані, ніби туди не ступала нога архітектора". Цей коментар, ймовірно, образив Віктора Януковича, який приділяв багато часу і сил та виділяв багато мільярдів на облаштування своїх маєтків", - зазначає La Stampa.

"Монументом корупції і поганого смаку став "Палац Народу" Чаушеску у Бухаресті з його 3 тис. кімнат, - продовжує газета. - Складається враження, що в автократів особливі відносини з нерухомістю. В колишньому СРСР, але і в Лівії Каддафі, який не задовольнявся своїм знаменитим наметом, і в Іраку з численними палацами в стилі "тисячі і однієї ночі" Саддама американський Білий дім здався б будиночком садівника".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Путін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нагребла скотина... сиди падло і не рипайся в нашу країну!!!!
Відповісти
А закінчить двома квадратними метрами. Якщо не спалять скотину.
Відповісти
Останні новини
Приховані статки Путіна оцінили в 40 мільярдів доларів
24 квітень, 2014, 11:58