Новий начальник ДАІ Волині: «кадри» з біографії

Новий начальник ДАІ Волині: «кадри» з біографії
Новий начальник волинської Державтоінспекції Володимир Кравченя до призначення на Волині працював у Полтавській, Рівненській, Тернопільській та Львівській областях.

У 2007-ому – керував відділом реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ УМВСУ Львівської обл., - пише Волинська газета.

Ще в 35-річному віці та в званні підполковника міліції був призначений на посаду начальника ВДАІ УМВСУ у Полтавській області. Це сталося 24 січня 2008-го і він замінив на цій посаді полковника Олександра Штепу.

За період служби Володимир Кравченя отримав звання полковника міліції, а 6 квітня 2010-го був звільнений із посади, на яку повернувся Олександр Штепа.

"Чим у період 2010-2014 рр. займався привезений на Волинь Володимир Кравченя, наразі невідомо. Як і те, чого конструктивного в роботі нашої ДАІ можна очікувати", - пише газета.

"Судячи з його попередніх заяв, полковник рішуче налаштований на боротьбу зі скутеристами-порушниками (пропонував за гроші власників реєструвати в органах ДАІ транспортні засоби з об'ємом двигуна до 50 кубічних сантиметрів, а водії повинні були б складати екзамени для отримання посвідчення!) та пильно дивиться в бік маршруток", - додає видання.

Водночас автор публікації Роман Устимчук дивується, що Кравченю призначили без громадських слухань, та пригадує, що такі кадрові обіцянки давав керівник міліції області Петро Шпига.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з попередніх посад і стрімкої кар`єри ну дуже "чесний і порядний міліціонер". Просрали революцію раніше ніж того можна було чекати, рулять в ментурі і надалі корупціонери і пристосуванці.
Відповісти
Кравченя порядний,розумний полковник.А ти, судячи, якщо не знаєш людину, то не пиши всяку брехню.
Відповісти
Порядна і хороша людина, розумний керівник, з відповідною освітою, отриманою не в 40 років,як це зараз робиться. Звання свої отримував заслужено. І прості люди про нього завжди добре відкликались.
Відповісти
Останні новини
Новий начальник ДАІ Волині: «кадри» з біографії
24 квітень, 2014, 12:40