ДАІшники розповіли про «чорні» місця на карті Луцька

ДАІшники розповіли про «чорні» місця на карті Луцька
Найбільше дорожньо-транспортних пригод у Луцьку стається на перехрестях вулиць Ковельської – Червоного Хреста, Ковельської – Чернишевського, Гулака-Артемовського – проспект Грушевського та проспекті Волі.

Про це повідомив в.о. начальника ВДАІ з обслуговування Луцька УМВС України у Волинській області Павло Харитонюк під час розмови із членами постійної депутатської комісії Луцькради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 24 квітня.

За словами Харитонюка, минулого року в Луцьку сталося 1,050 тисячі аварій, що на 12,01% менше, ніж у 2012-ому році. У 32 дорожньо-транспортних пригодах водії перебували у стані алкогольного сп’яніння. Однак, ця кількість у 2013-ому зменшилася на 44,8% у порівнянні із 2012-им.

Протягом перших трьох місяців 2014-ого року, зі слів Павла Харитонюка, кількість ДТП збільшилася на 1% у порівнянні із тим же періодом минулого року. Так, у 14 аваріях був наїзд на пішоходів, ще в такій же кількості був винен водій автівки. Найбільш «проблемним» днем залишається п’ятниця.

Найбільш проблемними місцями, де стається багато аварій, представник ДАІ назвав перехрестя вулиць Ковельська – Червоного Хреста, вулиць Ковельська – Чернишевського, вулиць Гулака-Артемовського – проспекту Грушевського і проспект Волі.

Вирішення проблеми Павло Харитонюк вбачає в облаштуванні проблемних перехресть світлофорами.

Тож, під час засідання члени комісії вирішили підготувати протокольне доручення на ім’я міського голови щодо врегулювання цього питання із профільними підрозділами міськради та КП «Луцьксвітло».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХрИста?
Відповісти
Останні новини
ДАІшники розповіли про «чорні» місця на карті Луцька
24 квітень, 2014, 14:55