Бенюк на Волині агітував за Тягнибока

Україну повинен очолити національно-свідомий лідер, який матиме рішучість і політичну волю змінити засади і принципи внутрішньої і зовнішньої політики, - вважає народний депутат від ВО «Свобода», член Політради, заступник голови партії з питань зв’язків з закордонними українцями Богдан Бенюк.

Про це він заявив 24 квітня під час зустрічі з громадою селища Стара Вижівка, - повідомили у партійній прес-службі.

На зустріч у районний будинок культури прийшло чимало місцевих жителів аби поспілкуватися з одним із лідерів ВО «Свобода». Присутнім Богдана Бенюка представив народний депутат України свободівець Євген Мельник. Розпочали зустріч зі спільної молитви та державного гімну.

Як зазначив Богдан Бенюк, якщо почитати історію, то легких часів в українців не було ніколи. Завжди треба було робити вибір. Цього разу також Україні потрібно визначитися зі своїм майбутнім. Але для того треба, щоб наш народ був єдиний. Тому свободівці виступають проти другої державної мови:

«Друга державна мова – це крах України. Можна тоді тільки залишити трафарет з написом Україна. Бо мова – це одна з головних ознак держави».

Богдан Бенюк також зауважив, що ВО «Свобода» постійно закликає захищати українське в Україні, бо через російських агентів існування нашого рідного під загрозою. Нардеп відповів і на питання громади, чому влада не робила жорстких кроків під час загарбання Криму Росією.

«Відкрили військові склади, а там 1000 пар взуття і все більше нічого нема. Ні запчастин, ні пального. Цілеспрямовано йшов розвал силових структур. Це план Путіна», - зауважив заступник голови партії.

Утім Богдан Бенюк вважає, що Майдан поставив все на свої місця: хто за народ – а хто проти. Тож ці президентські вибори дадуть відповіді на чимало запитань, хоча східний сусід дуже хоче зірвати волевиявлення українців 25 травня.

«Свободівець» переконаний, що в Україні повинен з’явитися національно-свідомий лідер, якому Господь дасть сили і мудрості аби керуватися не принципом глибини кишені, а чесністю і порядністю. «Мусить Бог дати такого лідера, бо хіба ми не заслужили? Заслужили», - зазначив Богдан Бенюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, а ще ми заслужили депутатів, які з благим матом здатні чинити жорстку люстрацію.. Які змогли швидко налагодити торгівлю посадами - о! як ми мріяли про це
Відповісти
Маєш інформацію про торгівлю посадами - поширюй!!! а то твої слова написані тут, це те саме, що щеня пукне в калюжу! Якщо я тут напишу, що Обама торгує героїном... його заарештують?? але ж знайдуться ідіоти, які в це повірять...
Відповісти
Ну и рожи у этих "свидомых"...
Відповісти
в нападі лютого свідомізму агітував за галіцая...
Відповісти
Пан Бенюк--поїдь краще на східну Україну з агітацією,щоб зшити державу,яку ви розколюєте своїми діями. Ми на заході самі визначимось. Я вже визначився--раніше голосував за ,,Свободу''а тепер не буду.
Відповісти
с такой рожей ни в артистах ни в политике не пропиаришься
Відповісти
Останні новини
Бенюк на Волині агітував за Тягнибока
24 квітень, 2014, 22:18