У «Нашому Краї» прокоментували антиросійську «ревізію»

У «Нашому Краї» прокоментували антиросійську «ревізію»
У компанії, яка займається мережею супермаркетів «Наш Край» прокоментували антиросійську «ревізію», влаштовану громадськими активістами.

Нагадаємо, 24 квітня учасники громадської ініціативи «Іскра» провели у Луцьку акцію, під час якої закликали не купувати російські товари.

Публікуємо заяву без змін та правок.

24 квітня в окремих місцевих інтернет-виданнях з’явилася інформація про проведення громадськими активістами ревізії на наявність російських товарів на полицях торгових закладів Луцька.

Розпочалась акція з супермаркету «Наш Край», що на проспекті Соборності.

Варто зазначити, що адміністрація не чинила жодної протидії під час проведення заходу, фото та відео зйомок всередині закладу.

Проте виникає питання, якщо це загальноміська «ревізія» на торгових полицях Луцька, то чому в поле зору потрапили лише два заклади? Відтак, оцінка проведення такого заходу досить сумнівна та абсолютно не об’єктивна.

Мережа супермаркетів «Наш Край» однією з перших загалом в Україні, а саме коли лише почали оголошувати бойкот російським товарам, оприлюднила інформацію про обмеження їх продажу «оскільки не має наміру підтримувати фінансування російської армії, яка є агресором і окупантом на території України».

Про це йшлося в заяві Генерального директора мережі супермаркетів «Наш край» Ірини Берлач, розміщеної на офіційному сайті мережі та оприлюдненої в національних інтернет-виданнях. Натомість з присутніх в регіоні мереж офіційно заявили про це лише одиниці.

Що ж до присутності російських товарів на полицях «Наших Країв», то з метою задоволення потреб наших покупців зараз в асортименті мережі лише 1-2% найбільш популярних серед українських споживачів товарів російських виробників. Деякі присутні російські товари мають тривалий термін придатності і на сьогодні це залишки попередніх закупівель.

Загалом, на сьогодні з асортименту виведено понад 1000 найменувань товарів, допродується ще 500.

Нам прикро, що в гонитві за сенсацією окремі структури не гребують «чорним піаром», надаючи неповну та не об’єктивну інформаційну картину, що піддає сумніву професійний підхід до поставленого завдання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корсак як заметушився!:) Його "відвідали" то й давай всіх...От натура!:)
Відповісти
та маячня це все, в порт-сіті 30% російські бренди площі позаймають, одне карі чого вартує))
Відповісти
А "Оджі" в ЦУМі хіба не російське???
Відповісти
Останні новини
У «Нашому Краї» прокоментували антиросійську «ревізію»
25 квітень, 2014, 13:33
Луцькі тюльпани. ФОТО
25 квітень, 2014, 13:01