«Ночі у Луцькому замку» не буде

«Ночі у Луцькому замку» не буде
Фестиваль «Ніч у Луцькому замку» цього року проводитись не буде - заявив 25 квітня луцький міський голова Микола Романюк.

Міський голова відзначив, що оскільки у країні, відповідно і в обласному центрі Волині складна політична, соціальна та фінансова ситуація, то масштабних розважальних заходів проводитись не буде, пише Волинський інформаційний портал.

«Зараз не час веселитись», - вважає Микола Романюк.

Довідка

Арт-фест "Ніч у Луцькому замку" відбувався у Луцьку щорічно з 2007 року на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» в останню неділю червня.

Складовою частиною Арт-фесту "Ніч у Луцькому замку" були імпровізовані лицарські бої та середньовічні розваги, театралізовані дійства, майстер-класи народних майстрів з гончарства, лозоплетіння, соломоплетіння, флористики та ковальства, дегустація та приготування національних страв.

Сучасне музичне мистецтво під час “Ночі в Луцькому замку” презентували популярні молодіжні гурти та виконавці. Серед найбільш відомих, які побували на арт-шоу в Луцьку, гурти “Гайдамаки”, “Океан Ельзи”, “Воплі Відоплясова”, “Zdob si zdub”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Ніно Катамадзе для вас маловідома? о_0
Не дотягує до рівня "Гайдамаків"?))
Відповісти
Я думаю це адекватно. Так і треба.
Відповісти
Це вірно : Якщо Президент і Уряд Уркаїни Катують і ТЕРОРИЗУЮТЬ НАЩАДКІВ В.Князя і Короля України Д.Любарта , які мешкають в Україне - Це БУЛО БИ КОЩУНСТВОМ ......


27.04.2014р. В.Князь Любарт-Сангушко Е.О. м.Харків Україна
Відповісти