Вибори на Волині: «Батьківщина» визначилася з кандидатом

Вибори на Волині: «Батьківщина» визначилася з кандидатом
Волинський осередок ВО «Батьківщина» визначив, кого висуватиме на довиборах в обласну раду по одномандатному окрузі в Любешівському районі.

Ним став Олександр Слабенко, - пише IA ZIK.

За словами голови Волинського облвиборчкому Миколи Євтушина, від сьогодні, 25 квітня, відбуваються конференції з висування кандидатів.

«Сьогодні о 13:30 відбулася конференція обласної організації «Батьківщини». Матеріали щодо висування кандидатів комісією можуть бути отримані завтра. Тобто, зараз у нас ще немає жодної інформації про кандидата», - мовив він.

За інформацією видання, кандидатом у депутати на проміжних виборах до Волиньради по одномандатному окрузі в Любешівському районі партія Тимошенко висунула Олександра Слабенка. Він є братом голови фракції «НУ» в облраді, колишнього нардепа Сергія Слабенка.

Як відомо, раніше в цьому мажоритарному окрузі переміг комуніст Петро Бущик, який після Єврореволюції склав депутатські повноваження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба ще терміново відшукати братів, сестер, кумів і т.д. клімчука, колісника, карпомиза башкаленка і ще різного зброду.
Відповісти
НЕ ТОНЬКА.....................
Відповісти
Ви думаєте, що тут конференція вирішує -ні. Зібралися Пустовіт, Кіндер ,Потапчук, Кравчук і вибирають свої кумів, братів, родичів. Ні один з них не був на майдані під кулями, а тут вирішують за всю область. Ганьба. Де самооборона,правий сектор.
Відповісти
Зібрались Кіндер ,Потапчук, Кравчук, Банада і ко сьогодні на ПАТ Волинь-АВТО, попросили Корольчука Ю.С., той "запросив", "добровільно" слюсарів та інших працівників свого підприємства, ті під виглядом "делегатів" "прагаласавали" за виисунунення кандидатів і діло в шляпі(. Коротше кажучи абзац. А ви кажете конференція...
Відповісти
Тонька хоче щось ще краще.
Відповісти
нормальна жінка завжди хоче кращого.
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині: «Батьківщина» визначилася з кандидатом
25 квітень, 2014, 15:25