Хто підтримав виділення грошей на пам'ятник Бандері в Луцьку

Хто підтримав виділення грошей на пам'ятник Бандері в Луцьку
Рішення про виділення 250 тисяч гривень з обласного бюджету на пам'ятник Степану Бандері в Луцьку не підтримав лише депутат облради Валентин Кошельник.

У своїй промові періодично називав Бандеру «Степаном Бендерою», - пише IA ZIK.

Утрималися при голосуванні Михайло Бегаль («НУ»), Світлана Вакулка (ПР), Надія Григола (ПР), Святослав Кравчук (позафракційний), Віктор Прокопчук («НУ») та Віктор Радчук (позафракційний).

Декілька депутатів не взяли участь у голосуванні. А двоє із них уже написали заяви, щоб їхній голос зарахували «за» виділення коштів. Це, зокрема, представники «Батьківщини» Василь Столяр і Валентина Касарда.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ГОЛОСУВАННЯ

Натомість, підтримали це рішення депутати із фракцій «Батьківщини», «Свободи», частина «нашоукраїнців».

Екс-губернатор Волині Борис Клімчук похвалився, що зібрав чотири голоси на підтримку виділення коштів на пам’ятник Бандері.

За виділення коштів проголосували: Василь Байцим, Олександр Бик, Валентина Блінова, Любомир Валіхновський, Валентин Вітер, Анатолій Грицюк, Ігор Гузь, Микола Давидюк, Валерій Діброва, Богдан Дівнич, Володимир Дуб, Борис Загрева, Сергій Іванюк, Віктор Карпук, Роман Карпюк, Людмила Кирда, Олександр Кирильчук, Борис Клімчук, Віктор Кобринчук, Михайло Корінчук, Раїса Кучмук, Юрій Лазаренко, Володимир Латковський, Ігор Лех, Галина Майко, Роман Микитюк, Володимир Навроцький, Євген Недищук, Петро Олешко, Василь Пецентій, Олександр Пирожик, Вячеслав Рубльов, Олександр Свирида, Михайло Скопюк, Сергій Слабенко, Іван Смітюх, Яків Смокович, Віталій Собко, Микола Собуцький, Лідія Томашевська, Андрій Турак, Олег Чикида, Анатолій Якубюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бандера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В себе в дома поставте той памятник!!!! Придурки!!!!
Краще б ті гроші витратили на корисніші цілі, враховуючи нинішню ситуацію!!! А то під шумок і приймають для рішення для власних цілей як у ВР так і у обласній раді. Ганьба свободі з їхніми алкашами в ВР І ОБЛРАДІ!!!!!
Відповісти
А ЯКШ БЕЗ ИДОЛА НА КОГО МОЛИТСЯ БУДЕМ ПОМОЛИЛСЯ КРИКНУЛ СЛАВАХЕРОЯМ И СРАЗУ ЖРАТЬ НЕ ХОЧЕТСЯ
Відповісти
прискорбно признавать вашу правоту
Відповісти
Вороги Укра1ни!
Відповісти
Казали що Клімчук хитрий лис, но що до такої межі?! Ганьба!!! Другий Янукович тільки на Волині! Поки на люди не з'являвся мабуть будьоновку шив чи шукав?!:)
Відповісти
Грошей на лікарні пан Клімчук говорив,що немає і позакривав їх,зробивши людям ,,покращення'' а сьогодні новоспечений ,,патріот'' переймаючись потребами людей!!! допоміг знайти людські гроші і використати для їхніх потреб. ХВАЛА ПЕРЕВЕРТНЯМ!!!
Відповісти
Ганьба тим депутатам! Гнати їх треба!

Відповісти
Комун1сти ходили до лен1на. Тепер буде Бандера.Що пом1нялося.А хворим д1тям на л1ки нема.
Відповісти
Чи у всіх школах області е туалети діти наші повинні пісяти у відро але пам'ятник Бандері ви поставите а кличко поставить пам'ятник майку тайсону порошенко зробить пам'ятник коробці цукерок ви з глузду зіхали Візьміть пам'ятник Леніна і поміняйте голову буде коштувати 5-9 тисяч слава. Слава слава климчуку
Відповісти
Як завжди людей не питають. Люди проти!
Відповісти
за висловом Вони - біомаса. Буде бендьорка на кожному перехресті! От із Неньки не вийде великої Галіцайщини НІКОЛИ,
Відповісти
Повністю погоджуюсь з дописувачами, а владі варто на даний момент зовсім на інші цілі витрачати, Ганьба авторові законопроекту і підлабузникам, ствердно кажу НЕ НА ЧАСІ ПАМЯТНИКИ. схаменіться передумайте і розподіліть кошти на більш нагальні потреби............................
Відповісти
Ганьба алкобарону Кошельнику-другу комсомольця Саганюка
Відповісти
Кошельник член БЮТу.Знайте своїх героїв!
Відповісти
Гнати цього перебіжчика від нас.Нехай іде в регіони.
Відповісти
Володимир-Волинські депутати знову вийшли на посміховисько.Одні повтікали, інші не ходять на сесії, "патріоти" голосують як риги.Місто хворих людей!!!!!!!
Відповісти
А як пан Вірковський? Куди вже влип? І яка позиція по Бандері" світоча педагогічної думки"?Він теж з нашого княжого граду
Відповісти
Свобода хоче вкрасти з цих грошей трішечки грошей слава крадіям слава героям смерть бюджетним грошам
Відповісти
Давайте збудуемо дитячий будинок імені Степана Бандери от і буде і толк і ім'я героя у памяті
Відповісти
Супер! Підтримую! Хоча вже получається ніби запізно.
Або хоча б Премію імені С.Бандери і роздати постраждалим за Волю України!
Відповісти
Вони лише вміють валити та будувати пам'ятники але зробити щось потрібне для країни ви не спроможні ганьба придуркам
Відповісти
голодранцы...
Відповісти
з москалями, бажано з місцевих, - ТАК !!! Вождям - НІ !!!
Але замітка потрібна. Он як недобитки комуняцькі шаленіють. Для такої гарної справи як виникнення інфарктів у комуняцько-москальських недобитків варто памятники Бандері і іже з ним ставити через кожні сто метрів. Для тої комуняцької сволоти крім грошей інших цінностей не було, нема і не буде, а прикидаються гадюки ідейними.
Відповісти
ти шось спутав діду, в комуняцького першого секратаря обкому була власна "Волга" і пара квартир для дітей-внуків, сьогоднішні "патріоти" рахують вже мільйонами доларів свої статки, а народ все водить своїх діточок в школи і садочки збудовані клятитми комуняками і водить по дорогах що комуняки будували. За 23 роки незалежності ні одної школи ні одного дитсадка не збудовано, зате скільки доргих садиб виросло навколо Луцька
Відповісти
створюють видимість роботи. реальних справ нема, то хоч буде Бендера
Відповісти
От таких от "депутатів" треба в першу чергу гнати в шию з Держави! А особливо тих, хто у надскладний для України час "знаходить" кошти на встановлення пам'ятників Бандерам і всім іншим. Між іншим, навіть після 2-ї Вітчизняної Війни в Союзі не святкували днів перемоги і не випускали медалей типу "до 50-ї річниці перемоги", бо людям потрібно було думати як жити, що їсти, де ховати загиблих і де шукати без вісті зниклих. А встановлення пам'ятника в Луцьку (не говорячи вже про недоречність його встановлення навпрот РАГСу) у таку скруту - це пир підчас чуми.
Відповісти
Заворушилось комуняцько-ригівське зміїне кубло, одне слово "БАНДЕРА" чого варте.Поки ваших злодіїв вперед ногами не винесемо- скрутні часи не минуть.
Відповісти
Останні новини
Хто підтримав виділення грошей на пам'ятник Бандері в Луцьку
25 квітень, 2014, 17:13