Головний лісник Волині пообіцяв «кадрові чистки»

Головний лісник Волині пообіцяв «кадрові чистки»
Новий начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик заявив, що звільнить половину директорів лісгоспів.

Про це він повідомив під час свого представлення на новій посаді у п’ятницю, 25 квітня, – пише прес-служба «Самооборони Майдану» Волині.

Мазурик висловив готовність співпрацювати з представниками революційних організацій області, серед яких – волинські «Самооборона Майдану», «Правий сектор» та «Автомайдан України».

Василь Мазурик заявив, що готовий здійснити кадрову чистку в управлінні, зокрема звільнить понад 50% директорів лісгоспів.
Натомість громадські активісти заявили, що мають багато інформації щодо корупційних схем, які реалізовувалися в управлінні. Мовляв, є імена і конкретні факти. Мазурик зауважив, що готовий приймати інформацію, аналізувати та відповідно реагувати.

На питання «самооборонівця» Богдана Климчука, якою Мазурик бачить співпрацю із громадськими формуваннями, останній відповів, що може бути на прямому телефонному зв’язку із революціонерами та щотижня зустрічатися із активістами.

«Буде абсолютне розуміння, відкритість і підхід діловий. Нам приходитиме інформація трохи іншого характеру, аніж вам, тому ця співпраця надзвичайно цікава і потрібна», – зазначив новий головний лісник області.

До того ж Мазурик повідомив, що бачить новий сайт управління інтерактивним, що дасть можливість людям писати на ньому про зловживання та правопорушення у сфері лісового господарства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кадрoви чистки потрибни щоб своим людям гарненьки посади знайти.А представникив майдану,сектору,автомайдану хтось обирав,хто им делегував повноваження на озвучення "думки народу" щодо кандидатив на посади?!ихня думка не е думкою народу,а е их власною думкою,яка в певний мири пидкриплюеться финансовим аргументом з боку кандидатив.абсурд
Відповісти
Зараз понаставляють скрізь турійських хлопців і все по черговому колу дурні!
Відповісти
у цього мазурика свої кореші...
Відповісти
Як януковищ поставив всюди донецьких, родичів, то мовчали, а зараз йому видніше кого ставити і він не така людина, що буде зловживати своїм становищем. Припиніть паплюжити людину не знаючи його!
Відповісти
Цей очільник ПОВИНЕН навести лад у лісах Волині, а то вирізають і зимою і в літку під приводом санітарної чистки. А вже люди не ті і "почистити" можуть самих винуватців. Ми віримо в нового начальника і ЗМІНИ на краще будуть обовязково!!!
Відповісти
Останні новини
Головний лісник Волині пообіцяв «кадрові чистки»
26 квітень, 2014, 12:33