На Волині білборди Добкіна облили вапном. ФОТО

На Волині білборди Добкіна облили вапном. ФОТО
Агітаційні білборди кандидата на пост президента України регіонала Михайла Добкіна зіпсували невідомі у виборчому окрузі №19 у місті Нововолинську.

У середу 23 квітня у Нововолинську на вулиці Грушевського та у так званому 15-ому мікрорайоні поклеїли два агітаційні білборди кандидата Михайла Добкіна з символікою Партії регіонів, – повідомляють у ОПОРІ.

Проте, уже наступного дня їх вимазали вапном. Ще через день, 25 квітня, ці агітаційні плакати були пошкоджені: на них вирізали обличчя та ім’я кандидата. Факт пошкодження агітаційних білбордів може кваліфікуватися як порушення законодавства, оскільки таким чином створені перешкоди для ведення кандидатом агітації за себе.

До слова, окрім Нововолинська тринадцять аналогічних білбордів повісили у Володимирі-Волинському. Як стало відомо спостерігачам громадянської мережі ОПОРА, власник цих рекламних конструкцій прийняв рішення зняти усі білборди із зображеннями політика.

Обидва міста входять до виборчого округу №19 і розташовані поблизу Святогорського Успенського Зимненського ставропігійного монастиря УПЦ. Саме звідси розпочав свою виборчу кампанію член Партії регіонів Михайло Добкін, коли на початку квітня приватно відвідав Волинь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба не вапном а гімном
Відповісти
Добкін володимир-волинську птахофабрику з брендом "Курка-чебатурка" контролює, тому й навідався на Волинь. Бізнес, нічого особистого.))
Відповісти
у парня скучное лицо. так ему никто денег не даст
Відповісти
отакэ лайно лэтило.
Теперь осталось замазать гимном других кандидатов, тымошонку особенно.
Відповісти
Останні новини
На Волині білборди Добкіна облили вапном. ФОТО
26 квітень, 2014, 14:03