Клімчук каже, що не сумує за губернаторством, і цитує улюбленого Висоцького

Клімчук каже, що не сумує за губернаторством, і цитує улюбленого Висоцького
Екс-голова Волинської ОДА Борис Клімчук каже, що у травні святкуватиме «три місяці вільного життя».

Дні не у чині губернатора Волині біжать дуже швидко, – цитує Бориса Клімчука «Волинська правда».

«У мене проблема зараз. Я думав, піду у вільне плавання і буду сумувати. Але, виявилося, що дні в мене зараз біжать дуже швидко. Навіть швидше, ніж на роботі. 5 травня у мене буде свято – я святкуватиму три місяці вільного життя. Три місяці я на свободі. Але згадую Висоцького, у нього є такі слова: «мне вчера дали свободу, а что я с ней делать буду?» Це можна і до себе застосувати, і до суспільства загалом», – висловився колишній очільник Волинської ОДА.

За словами Клімчука, йому було «зовсім не важко» переступати поріг приміщення, де знаходиться Волинська ОДА, після відставки.

«Я звикся з тим, що був тут в різних іпостасях: і в президії – як голова обласної ради з 1992 року по 1998. З них 4 роки, з 1994 по 1998 був головою обласного виконкому. Потім до 2004 року сидів поруч з головою облради Дмитруком. Потім був радником, послом, депутатом облради і сидів в залі. Тому зала для мене звична. Словесні баталії – теж звична річ. Хоча, насправді обласна рада – це не законодавчий орган, а представницький. Однак, на мій погляд тут піднімаються питання не в компетенції облради», – поділився екс-губернатор.

Зі слів Клімчука, він прийшов на сесію облради через те, що як діючий депутат відчуває у цьому потребу.

« Не заради влади, це моя перевага. Мені не потрібна влада і я не роблю кар’єри. Коли я зайшов за свої 60, я сказав собі: все, твоя вершина досягнута, ти вже в президенти не підеш, це точно. Працюй так, щоб не було соромно», – зазначив Борис Клімчук.

Як зауважив колишній голова Волинської ОДА, що наразі він – не в опозиції.

«До кого мені бути в опозиції? До волинян, які мене підтримали і підтримують і нині, за що їм дякую? Я на пасхальні свята отримав стільки вітальних дзвінків, телеграм, листівок, скільки не отримував, як був губернатором. У мене сльози нахлинули. Читаю і не знаю цих людей. А вони мені згадують 24 січня, як я себе повів тоді, дякують за це. Я не горджуся. Це не є предмет гордості, швидше предмет роздумів людини, яка вже трішки прожила в цьому житті. Це ті роки, які вже відбулися. Але, є енергія, є розуміння. Я сьогодні намагаюся підказати, по-доброму, інколи – з іронією. Я сьогодні в обласній раді дію, як директор школи, як вчитель, як своєрідний миротворець. Тому що, якщо ми хочемо миру в Україні, маємо мати мир на Волині. Досить шарпатися і смикатися», – зазначив Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли будемо судити банду Азарова-Януковича ? Чи вже гнида клімчук отримав прощення і став святим ? Ворогам немає прощення. Христос Воскрес !
Відповісти
дурень
Відповісти
А ще казав мій президент,але його не згадує!
Відповісти
які слова,як гарно розказує і як паскудно перед людьми бреше.хто ще не знає хто такий климчук хапуга,хабарник АЛКОГОЛІК якого відкачували від горілки не раз не два і не тридцять три рази.наробив для людей дохрена!отам в ліпінах всі його здобутки,для себе і своїх діточок.але розплатяься !!!
Відповісти
Борисе Петровичу, за вами сумує Волинь, повертайтесь та підніміть область з ями!
Відповісти
"мені згадують 24 січня, як я себе повів тоді, дякують за це"
да, цирк устроил знатный. идиоты, довольные и целые, разошлись по домам.
Відповісти
Цього алкаша сраколиза януковича на палью курву і чим швидше. А спершу нехай сучий потрох поверне що накрав
а в Литві знають де воно лежить паскуда .
Відповісти
Клімчук висунувся на поверхню. Пора зайнятись і цим холуєм Януковича.
Відповісти
дурне, он до сих пор всеми политпроцессами в области руководит и будет еще долго руководить. займетесь вы им, ага. мало дполучили по задам?
Відповісти
Наївний. Процеси завжди Клімчуком керували, а не він ними. Під кожну владу підлаштовувався, кожна течія його підхоплювала. Звичайний хамелеон з талантом латентного політичного гомосексуала, одним словом.
Відповісти
тю. он еще со времен КПСС держит за горло всю партейно-мафиозную местную шоблу, и всегда держал, даже когда сидел в Литве и с азерами. работа у него такая - интриги, шантаж, под бормотание про "дети мои" и так далее.
Відповісти
Хитрий лис казнокрад одним словом запроданець за гроші
Відповісти
Читаю коменты и думаю, учились-бы лучше у Б.П. У него много чему хорошему можно научится. А как обычно ШАКАЛЫ, причем одни и те же на него льют говно. Прыкро.
Відповісти
Але ж цю гниду треба судити, а не піарити у всіх місцевих виданнях. Тому що час іде, а гниди регіонівські, комуняцькі, інші депутати перевертні та державні посадовці продовжують злочинну діяльність проти народу. проти України. Смерть ворогам ! Христос Воскрес !!!
Відповісти
Шок пройшов,рани гояться, пора знову робити чорну справу.
Б.П.- угомоніться, не робіть знову дурниць, яких ви досить наробили будучи при владі. Дякуйте волинянам і долі , що з вами так гуманно поступили.Самопіар нікого до доброго не приводив. Почитайте ці коментарі і все зрозумієте.
Відповісти
умиротворює та сприяє стабілізації сссру.він знає що робити.бабкі є надавлять підуть куди треба..надавлять ті кому ткут дань збирав..досьє всі в Москву вивезли..там все ..
Відповісти
"Сила" Клімчука в політичній слабкості та недалекості волинян. Коли волиняни усвідомлять себе господарами свого краю - клімчуків не стане.
Відповісти
Клімчука тільки зростатиме, якщо проти нього діятимуть такими методами, як сьогодні Правий сектор. Ідіоти. Вони ж знову дають йому шанс стати гвоздем усіх інформаційних випусків. А що вже в Росії скажуть! Буде Б.П. не менш популярним, як Башкаленко, якого показували навіть на засіданні Ради безпеки ООН. Недарма припускають, що Правий сектор фінансується з російських грошей. Гарна провокація, Данильчук може розраховувати на нову машину.
Відповісти