Тернопільських футболістів обстріляли у Криму

Тернопільських футболістів обстріляли у Криму
Тернопільску команду "Нива" після завершення матчу з "Титаном" впродовж двох годин утримували на кордоні з Україною, не випускаючи на материк з Криму.

При цьому російські прикордонники поблизу автобуса з гравцями дозволили собі стрільбу з автоматів у повітря, повідомляє Чемпіон, - пише "Українська правда".

На щастя, делегацію ФК Нива таки випустили з окупованої території і автобус з командою попрямував у Нову Каховку.

Президент ФК Нива Автанділ Мдінарадзе обіцяє добиватися справедливості у відповідних футбольних органах, адже було порушено одразу кілька регламентних норм.

"Сьогоднішня ситуація з нашою командою шокуюча і недопустима. Президент ПФЛ Мілетій Бальчос перед матчем запевняв нас, що жодних проблем із перетином кордону не буде.

Нас повинні були пропустити навіть без паспортів, а лише за відповідними списками. Проте цього не сталося. У гравців не лише вимагали паспорт та ретельно обшукували, але й не пропустили у Армянськ трьох футболістів без вагомих причин", - розповів він.

"Команда прибула на стадіон за кілька хвилин до початку гри і матч довелося перенести на 15 хвилин. Про який результат та гру можна говорити у таких умовах? Так просто цієї ситуації ми не залишимо і будемо подавати апеляції у Федерацію футболу України та Професійну футбольну лігу, адже були грубо порушені одразу кілька норм регламенту.

Будемо домагатися скасування результату цієї гри!" - наводить слова Мдінарадзе офіційна прес-служба Ниви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дикуни. Росія завжди жила за законами Івана Грозного. Так вона живе в 21-му столітті, так житиме далі. Якщо ворога не має, його треба придумати. Цей більшовицький постулат матиме силу ще тисячу років.
Відповісти
хфутболыстська статэйка от рагульськогонэдобытка.
Уси плачуть йий рыдають)
Відповісти
Останні новини
Тернопільських футболістів обстріляли у Криму
27 квітень, 2014, 10:15