«Серце до серця» у Луцьку. ФОТО

«Серце до серця» у Луцьку. ФОТО
Щорічна всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» на Волині виправдала очікування,– розповідає координатор Богдан Іщук.

Фінал акції у неділю, 27 квітня, вирішили відзначити концертною програмою, флешмобом, ді-джей парадом та вогняним шоу.

За словами Богдана Іщука, для збору коштів у рамках акції, що триває вже майже місяць, вирішили зробити ставку на волонтерів: «Здебільшого робили акценти на волонтерів. Не на партнерів, спонсорів, хоча ми їх теж любимо». Іщук додав, що у неділю волонтери вийшли збирати кошти на вулиці багатьох міст та сіл Волині.

Є вже перші результати, зокрема у Луцькому районі (без Луцька) зібрали понад 9 тисяч, - розповідає координатор. Однак підбити підсумки обіцяють після 1 травня.

Станом на 18:30 на сцені луцького Євромайдану публіку розважав гурт «Шанс-Music». Також організатори обіцяють, що проведуть флешмоб, вибудувавши тілами спеціальну фігуру на Театральному майдані. Також обіцяють ді-джей парад та вогняне шоу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МС на DJ-параді з революційної луцької сцени звертався до публіки російською. І виглядало це по-клубному. Знаєте, так типу по-гламурному. Було і смішно, і неприємно.

І от... Колеги-журналісти, які приїхали у ці дні зі Сходу й Півдня до Луцька, були в шоці. Самі російськомовні не могли зрозуміти, чому ведучий говорить російською, якщо Волинь україномовна.
Відповісти
А хто був МС?
Відповісти
Треба ж показати свою другосортність.
Відповісти
Останні новини
«Серце до серця» у Луцьку. ФОТО
27 квітень, 2014, 19:15
В Одесі горів хімсклад
27 квітень, 2014, 18:35