Велосипедисти просять луцького мера поприбирати дороги

Велосипедисти просять луцького мера поприбирати дороги
Велосипедисти Луцька заявляють, що у місті стало вкрай незручно пересуватися на велосипеді, оскільки край доріг, де дозволено їздити на цьому двоколісному транспорті, захаращений купами сміття.

Про це йдеться у відеоролику, оприлюдненому в інтернеті користувачем "Чистий Луцьк".

Ролик зняли 27 квітня під час благодійного велопробігу на підтримку дітей з вадами зору в рамках акції «Серце до серця».

"Шановний Миколо Ярославовичу, ви вже два роки говорите нам про те, що зробите велодоріжки, створите умови для велосипедистів, але поки що результату ніякого. Хоча би поприбирайте узбіччя вулиць, щоб нам було зручно ними пересуватися", - звернувся до луцького мера лучанин Юрій Моклиця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не можуть прибирати вулиці рідного міста?
Відповісти
Можуть. Але податки вони сплачують для чого..???
Відповісти
Пане голово пройдіться по вулицям пішки.Ганьбааааа!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Романюку начхати на стан чистоти міста.. все місто грязне..
Відповісти
Комсомол він і в африці комсомол навіщо їм порядок? Знову нас на суботник погонять готуйтесь,а заробітні плати наші собі лишать! Люструвати негайно,,,,
Відповісти
Болгари очистили країну за один день, зібравши близько 14 тонн сміття. http://ua.korrespondent.net/world/3355294-bolhary-ochystyly-krainu-za-odyn-den-zibravshy-blyzko-14-tonn-smittia
Відповісти
Романюк найбездарніший мер зі всіх мерів! Люструвати терміново!!!
Відповісти
навчіться сміття кидати в смітник, а не там де доведеться і буде чисто!!! а мер в нас все-таки толковий
Відповісти
Хай Ваш "толковий" мер прибере крошку, якою посипали вулиці ще взимку, по якій нереально їздити і пилюку, яка лежить купами на узбіччі. Це все таки не люди смітили
Відповісти
ага..і заодно хай кожен із совком та віником ходить змітає пісок..ато теж..понарозкидали то тут, то там..
Відповісти
Краще взагалі не їсти не пити не вдягатися..., сміття тоді не буде
Відповісти
Ну навряд чи ше скоро приберуть весь цей бруд.Вже майже місяць назад викладували фото куч біля бордюрів по Молоді, Відродження і інших вулицях, ніхто їх так і не прибрав.По Глушець як підійматись до візового центру на Рівненьський така кча сміття та іншого, що навіть дрифтувати на машині на повороті можна))Міській владі плювати на всі ваші статті і фотографії, забудьте ту писанину.Було б по іншому, вже б і прибрали і вивезли і коментарі б дали!!
Відповісти
А ви не пробували це все прибрати? )))))
От зібратися людям разом і все вичистити? ))))
Через кілька днів ви б побачили те ж саме!
Знаєте чому?
Бо ми не хочемо вчитися бути людьми. Але дуже хочемо жити добре. Так небуває.
Відповісти
Краса! )))))
Свинство всюди! Винна влада))))
А не пробували не смітити? Робити зауваження тим, хто кидає папірець поза смітником? Внести пропозицію про великі штрафи і змусити міліціЙонерів трохи попрацювати? ))))
За штрафи можна і велодоріжки зробити))) Це ж кошти! )))) Таке ініціюйте! Щоб результат необхідний був!
Відповісти
А підскажіть, а Ви пісок в карманах носите чи камінці????Бо я Вам не про бумажки розказую, а про тони пилюки і крошки яка х.. знає скільки вже лежить!!!Якщо ж Ви така яра прихильниця влади, то сажіть всім будь-ласка, який чорт ця влада за три роки самостійно зробила???Де саме, що змінилось з того часу???
Відповісти
Я до влади не маю жодного відношення, але зі свинством у вигляді бичків, пляшок, папірців на дитячому майданчику стикаюся щодня.
"Велосипедисти Луцька заявляють, що у місті стало вкрай незручно пересуватися на велосипеді, оскільки край доріг, де дозволено їздити на цьому двоколісному транспорті, захаращений КУПАМИ СМІТТЯ."
Ви ж про сміття написали в статті, ні? ))))
От я вам і прокоментувала))))
І будьте добріші, бачите яке сонечко гарне))))
Відповісти
простіше буде зарости шерстю і повернутися в печери...
Відповісти
Пройде ще місяць і все так і буде стояти, побачите.В них завжди є сотня виправдянь, то вітер сильніший ніж треба що людину вбило, то дощ пішов аномальний і людям майно попсувало, то людей їм не вистачає, то грошей, про розум правда не згадують, хоча якби ж то хоч краплинку його б їм дати....
Відповісти
А мер вміє вирішувати питання, сховався в норі і тільки з святами в фейсбуці вітає!!!!Почали комунальники бастувати, сказав жекам прибирати а гроші на прибирання річок пустив(дуже важливо це провести в столь не легкий час), почали маршрутчики бастувати, сказав шо тролейбусів буде більше їздити(а скільки ж то грошей можна на цьому відмити), запросили звіту депутати від мера, так він аж злякався того бідолаха, боїться що питань кучу зададуть, і вже жополизи вже тут же заступились!!!То скажіть, такий мер може хоч щось сам зробити на користь громаді, якщо він ховається від всіх проблем і може їх вирішувати лише перерубуючи гордієв вузол????
Відповісти
Мені сьогодні нахамив директор третього жека. Хмло
Відповісти
Краще взагалі не їсти не пити не вдягатися..., сміття тоді не буде
Відповісти
Приймав участь у велопробігу, пісок перепрошую не тільки на зубах обличі...
Відповісти
Мера на палю...
Відповісти
Пісок це ще пів біди, а піпірці що розлітаються від переповнених смітників, які жеки не встигають або не можуть прибрати!!! Ще плюс буряни котрі виступають з під бруківки, це просто жах, вже давно в Луцьку такого не було!!! Мере робіть щось!!!!!!!
Відповісти
Для такого міста як наше, дуже мало смітників. Навіть біля деяких зупинок вони відсутні. А в розвинутих країнах смітники через декілька метрів стоять, що само собою заставляє викинути сміття в потрібне місце. Нашому меру потрібно на це звернути увагу і дати відповідні розпорядження!!!
Відповісти
Останні новини
Велосипедисти просять луцького мера поприбирати дороги
28 квітень, 2014, 08:00