Міліція почала розслідувати зникнення журналіста ВолиньPost

Міліція почала розслідувати зникнення журналіста ВолиньPost
Міліція відкрила кримінальне провадження щодо зникнення журналіста ВолиньPost Сергія Шаповала за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, тобто «умисне вбивство».

Про це розповів перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Карпук, - повідомили у прес-службі міліції.

«Працівники слідчо-оперативної групи виїхали за місцем проживання журналіста, звідки вилучили сліди пальців рук та особисті предмети, які можуть містити біологічні сліди», - зазначив він.

У міліції зазначають, що у ході розслідування дружину журналіста допитали як свідка. Зокрема вона повідомила, що 22 квітня її чоловік поїхав до Харкова із метою написання серії публікацій про ситуацію в східних регіонах України, а 26 квітня вирушив у Донецьк.

«На даний час по кримінальному провадженню проводяться слідчі дії, підготовлені клопотання в суд про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів, аби отримати інформацію з каналів зв’язку. У той же час працівники слідчого підрозділу готують матеріали кримінального провадження для скерування у прокуратуру з метою їх передачі донецьким правоохоронцям», – підсумував Олександр Карпук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не хотів би коментувати примітив дописувачів, бо мова йде про людину, яка у вирі страшних подій. зараз не обговорюємо, хто його туди послав і чи сам поїхав. зараз головне - повернутися звітамти живим. пропозиція редакції: зробіть окрему сторінку на сайті про Сергія. може, хто відгукнеться якоюсь новиною. треба, щоб його доля була зараз під контролем. то і для сім’ї буде підтримка. і волиняни знатимуть, що не напризволяще поїхав.
Відповісти
де ті "сміливці", котрі відрядили хлопця в чужі краї? Що, памперсів потрібно?
Відповісти
Я відправився сам, і ніхто мене туди не відправляв. Не верзіть дурниць.
Відповісти
«умисне вбивство».
ётм.
Наталья, держитесь. пусть все обойдется.
Відповісти
Останні новини
Міліція почала розслідувати зникнення журналіста ВолиньPost
28 квітень, 2014, 16:07