Гузь закликав перших осіб Волині зареєструватися в Facebook

Гузь закликав перших осіб Волині зареєструватися в Facebook
Заступник голови обласної ради Ігор Гузь запропонував усім керівникам Волинської облдержадміністрації та облради зареєструватися в Facebook.

"Виступив з ініціативою аби усі перші особи Волинської облдержадміністрації та обласної ради відкрили сторінки у фейсбуку та відповідно пробували спілкуватися з громадою за допомогою цієї соціальної мережі", - пише він у Facebook.

"Знаю, що інколи певні питання можна вирішити саме через такий спосіб комунікації, є приклад - Луцький міський голова Микола Романюк який ефективно використовує цей механізм", - додає політик.

"Розумію, що чиновник має займатися практичною роботою, а не постійно сидіти в інтернеті, але питання відкритості та доступності влади ніхто не відміняв. Сподіваюся до 1 травня цей задум буде втілено і контакти усіх вищеназваних осіб у фейсбуку я опублікую", - пише Гузь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, Facebook
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
робити ж нічого не вміють!
Відповісти
Правильно, в компанию к Авакову - всех брехунов надо сконцентрировать в одном месте, так остальным будет известно, где читать не надо.
Відповісти
Гузь то не призвіще то ... діагноз ))))
Відповісти
такі в ньому очільники...Сальця балбесам!
Відповісти
Правильно Він каже! Ато умнічають тут в коментарях аноніми різні. Напиши ім'я своє і фото постав та умнічай скільки влізе. Слабо?
Відповісти
Ну і тупаки тебе встругали, треба ж було дитину назвати - GYP. Мабуть важке було дитинство ????
Відповісти
Он як Ігоре Володимировичу під статтею про Вас тролі повилазили)))) Кричать, бояться, що з голоду зклякнуть. Правильно, хай реєструються і то швидше, ато навіть свою роботу не зможуть з боку правильно оцінити, бо сидить чудо якесь чи два на волинь пості і на волинських новинах і строчить, сам не знає що, під різними іменами. А GYP - правильно написано
Відповісти
А чому не в Твітері чи Однокласниках???????? А краще в всіх одразу))))))) Хто керує в області( Це просто жах
Відповісти
На даний момент при ситуаціІ жахливого економічного стану в області.Пан Гузь займається дуже важливою справою.Сам просто крім того як сидіти в соціальних мережах нічого більше не вміє. А ні ще з пістолетом бігати вміє.
Відповісти
Який фейсбук для пустовіта, у нього ні компютера, ні квартири немає. Дуже убогий керівник.Може за місяць ще наколядує.СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Відповісти
Вже наколядував
Відповісти
Хороша ідея! Це можливість людям безпосередньо звернутися до тих, хто впливає на життя області.
Надіюся, що Гузя почують!
Відповісти
свихнувшиеся на фб себе льстят. некоторые, помимо трепа в сетях, ничего не умеют и никогда не будут уметь. опускать людей до своего жалкого уровня - признак полной деградации.
знаю море людей, которые не пользуются ни одной имитацией деятельности типа фб или вк, а пользы от них людям - море. давайте отключайте помойку и идите работать.
Відповісти
От візьми і в фейсбуці це напиши. чим по вашому відрізняється анонізм в інтернет-газетах і спілкування в соц. сітях?
Відповісти
я это пишу открытым текстом, называя дебилов дебилами. не верите, число реальных френдов выросло. хотя пара дегенератов таки убрались.
Відповісти
хто знає і уміє - працює! Хто нічого не вміє і не знає - той повчає.
Відповісти
Це очікувано від Гузя, нормальних пропозицій у нього немає, нагальні проблеми відсутні. А от тролити в ФБ це норм. Кожен державний службовець нехай заведе собі аккаунт і 1 годину робочого часу розповідає про своі роздуми, обсирає інших і просто плідно проводить час. Гузь - це щось між інфантилізмом та імбіцелізмом.
Відповісти
кумедний той птах ...
Відповісти
Корисна пропозиція. Не треба багато часу і зусиль, щоб наприкінці кожного роб. дня прозвітуваті громаді про свою роботу. Хтось дивиться новини по ТБ, хтось читає газети, ще хтось черпає інформацію з соцмереж. І чим більше буде інформації, тим краще.
Відповісти
Бо нащо працювати, якщо можна в соцмережах посидіти?
Відповісти
ваша влада скоро кінчиться...
Відповісти
Гусь - придурок. Особисто відслідковуватиму чи не пишуться пости службовцями в робочий час. Бо не для цього я справно плачу податки . Потім інформацію у люстраційний комітет. Ніфіга, перепрошую, нам керівники, які бавитимуться у соцмережах? Досить, що війну з росією у соцмережах більшість веде - результат усім відомий. А хто з новоприбулих керманичів не вміє працювати з документами - лопати в руки. Там усе простіше: бери побільше - кидає подалі!
Гузю куплю лопати особисто.
Відповісти
рима молодець 5
Відповісти
Останні новини
Гузь закликав перших осіб Волині зареєструватися в Facebook
28 квітень, 2014, 18:25