Вибори у Волиньраду: «Свобода» визначилася з кандидатом

ВО «Свобода» висунула кандидатом у депутати Волинської обрлради на проміжних виборах по мажоритарному виборчому округу №11 (Ковельський район) свободівця Віктора Ковальчука.

Відповідне рішення прийняла обласна конференція 28 квітня, - повідомила партійна прес-служба.

Також конференція висловилася на підтримку кандидатури Олександра Слабенка по мажоритарному виборчому округу №18 (Любешівський район).

Віктор Ковальчук народився 17 січня 1975 року в селі Сільце Ковельського району Волинської області в сім’ї селян. З 1982 по 1990 роки навчався у Підліській восьмирічній школі;

1992 – закінчив Велицьку середню школу Ковельського району Волинської області. У вересні 1992 року вступив, а в червні 1997 року закінчив педагогічний факультет Волинського державного університету імені Лесі Українки, за спеціальністю «Вчитель початкових класів та образотворчого мистецтва».

З 1995 року працював на посаді вчителя біології ЗОШ І-ІІ ст., села Підліси Ковельсього району Волинської області. З 2001р. по 2004 р. працював на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІ ст., села Підліси Ковельсього району Волинської області. З січня 2004 року призначений на посаду директора ЗОШ І-ІІ ст. села Підліси, де і працює зараз.

Член Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з 2008 року.

Зазначимо, що проміжні вибори у Волинську облраду відбудуться 25 травня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибори у Волиньраду: «Свобода» визначилася з кандидатом
28 квітень, 2014, 20:05