Міліція каже, що займається проблемою «Західінкомбанку»

Міліція каже, що займається проблемою «Західінкомбанку»
Міліція відкрила 11 кримінальних проваджень про правопорушення, пов'язані із незаконними заволодіннями коштами ПАТ «Західінкомбанк», за фактами невиконання службовими особами рішень судів про повернення громадянам депозитних вкладів, розтрати та привласнення майна в особливо великих розмірах.

Про це повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, - пише прес-служба облради.

«Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється групою прокурорів відділу прокуратури Волинської області, а його хід перебуває на особливому контролі керівництва МВС та УМВС України, прокуратури області», - йдеться у відповіді на запит Волинської обласної ради «Про ситуацію, що склалася з виконанням судових рішень та поверненням депозитних вкладів клієнтам ПАТ «Західінкомбанк».

Також у міліції зазначають, що відправили лист керівнику управління Національного банку України у Волинській області щодо забезпечення проведення перевірки діяльності ПАТ «Західінкомбанк» за період з 01.01.2006 по 01.04.2014.

«На предмет відповідності, повноти та належного дотримання вимог банківського законодавства, нормативно-правових актів Національного банку і економічних нормативів при видачі кредитів, залученні і поверненні депозитів, використанні коштів рефінансування, а також коштів, отриманих при збільшенні статутного фонду», - йдеться у відповіді міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ошукані вкладники Західінкомбанку написали багато скарг, звернень , щоб притягнути до відповідальності Бєліка, начальника волинського управління нацбанку. Бєлік понад 5 років "кришує" Західінкомбанк, за цей час понад 200 ДВІСТІ ЛЮДЕЙ ПОМЕРЛИ , НЕ ОТРИМАВШИ ГРОШІ НА ЛІКИ , банк не повертає заощадження громадян. Може доблесні прокурори під час перевірки нарешті побачать "заслуги" Бєліка перед волинською громадою ???
Відповісти
Останні новини
Міліція каже, що займається проблемою «Західінкомбанку»
29 квітень, 2014, 12:46