Новий керівник «Укрпошти» Волині розповів про свої статки

Новий керівник «Укрпошти» Волині розповів про свої статки
Новопризначений очільник волинського відділення "Укрпошти" Олег Гавришків має 9 соток землі та недобудований будинок.

Про це він розповів на зустрічі із журналістами у вівторок, 29 квітня.

Так, посадовець розповів, що живе у селі Несвіч, де має недобудований будинок і земельну ділянку.

Також Гавришків розповів, що вирішив попрацювати у волинській "Укрпошті", щоб самореалізуватися та заробити грошей. Він відзначив, що раніше в системі Укрпошти не працював, однак розбирається в економічній діяльності та зможе не допустити злочинів.

За словами Олега Гавришківа, раніше працював у податковій, де він був керівником відділу фінансових розслідувань одного із управлінь. Також працював у СБУ, де займався розслідуванням економічних злочинів, з 2008 року вийшов на пенсію.

Роботу в "Укрпошті" запропонували "з Києва", очевидно, знайшовши резюме Гавришківа, яке він розсилав у різні установи, - пояснює посадовець.

Також новопризначений керівник "Укрпошти" поділився своїми планами на майбутнє: хоче провести оптимізацію, щоб робота стала більш ефективною.

За словами Олега Гавришківа, Волині треба рівнятися на сусідні області, де менша кількість працівників, однак вони працюють ефективніше та мають краще забезпечення. Хоча волинське відділення займає приблизно 10 позицію в Україні, - додав він.

Певні кадрові зміни будуть, бо, за словами посадовця, він не розуміє, "чому на роботі люди, яким по 70 років".

"Хай краще вони насолодяться тим пенсійним віком відпочинком, поспілкуються із внуками", - натякнув Гавришків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому пан Гавришків "не насолоджується тим пенсійним віком відпочинком, спілкуванням із внуками"?
Нехай працюють молоді, а Ви, пане Гавришків, отримуєте пенсію держслужбовця - от і насолоджуйтесь...
Відповісти
Людмила, на твоє здивування бувають пенсіонери і молоді люди, читай газети які носиш, а то отупіла зовсім. Або принаймі уважно прочитай статтю- він військовий пенсіонер і так баває. Для внуків він замолодий, а ти напевно захаживала до Кравчука у кімнату відпочинку, бо інакше чому захищаєш дійно радяньський відстій - болото кравчуковське.
Відповісти
даний екземпляр завжди займався розробкою схем по обробці бізнесменів в силових структурах. невже порядні люди закінчились на волині? немає слів...
Відповісти
Коза в нострі ти напевно точно до людей не належиш, тим більше до порядних та ще з Волині. Немає слів то краще засунь те що шевелиться між зубів в одне місце і мовчи. Мудрий...
Відповісти
Люди пенсійного віку йдуть на роботу, бо їм не вистачає тієї пенсії для прожиття, це по-перше, а по-друге на ті зарплати що є в системі Укрпошти, то ніхто і нехїоче йти. так що тут особливо нічого неперебудуєш.
Відповісти
Неужто и карманы выворачивал???
Відповісти
Я взагалі не розумію, чому навколо цієї посади стільки шуму. Укрпошта, - це що, настільки стратегічно важливий обєкт на Волині, на діяльність якого можуть вплинути політичні погляди, біографічні дані керівника???
Відповісти
тому що з самого початку призначення уже почалось із порушенням закону...а до цього пошта й так не хвасталась повною законісттю....й тендери не проходили прозоро, й прикривалися сбушніками..й тут опачки новий керівник теж сбушнік..ну реально мутно там все...досить мутно...
Відповісти
Ще один правознавець знайшовся, яке таке прушення закону. Умнік мутний, в прокуратуру напиши відкрито коли і яким сбушнікрм прикривались тендери, язиком молоти не мішки носити тим більше поштою із радянськими пережитками керувати. Мутить два пальці в рот і подобрішає - народний метод. А може тебе по життю мутить тоді до ескулатів там поможуть.
Відповісти
невже у навс немає перспективної молоді. просто смішно за таку кандидатуру
Відповісти
Тоді посмійся, дунька, читай статтю, йому 40 років, куди ще молодшого, може зразу із шкільноі парти. Смійся дунька..
Відповісти
Він хороша та порядна людина.
Відповісти
Останні новини
Новий керівник «Укрпошти» Волині розповів про свої статки
29 квітень, 2014, 13:54