На Волині через розмови про «відкати» – під сумнівом робота держустанови

На Волині через розмови про «відкати» – під сумнівом робота держустанови
Голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт бачить «тривожні дзвіночки» щодо роботи Держфінінспекції в області.

Про це стало відомо під час засідання колегії облдержадміністрації у вівторок, 29 квітня.

Губернатор Волині нагадав, що під час сесії Волиньради говорили про ймовірність того, що виділені з волинської скарбниці гроші на фінансування капітальних видатків підуть на «відкати», чому може навіть допомагати Діржфінінспекція.

Так, завданням структури є перевірка відповідності використаних коштів виконаним роботам, наприклад, на об’єктах будівництва і тоді надання дозволу на виплату грошей за ці роботи.

Зі слів Григорія Пустовіта, те, що під сумнів ставиться об’єктивність роботи Держфінінспекції, є «тривожним дзвіночком».

«Чомусь у деяких депутатів складається враження, що ви можете працювати принципово з одними підприємствами, менш принципово - з іншими», – зазначив губернатор Волині.

Начальник Держфінінспекції в області Анатолій Омельчук відповів, що в установи є проблема щодо оперативності здійснення перевірок.

«До нас багато звернень щодо проведення ревізій. Хочуть вже, сьогодні і відразу. У нас немає стільки ревізорів, щоби одночасно провести багато планових, серйозних перевірок. Тому ми це пояснюємо, обіцяємо провести ревізію, наприклад, в четвертому кварталі. Але нас не хочуть зрозуміти і, можливо, через це є такі нарікання в нашу адресу», – висловився Омельчук і пообіцяв неупереджене і об’єктивне висвітлення результатів ревізій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да ладно вам, какие такие откаты? Все сумленно!
Відповісти
Відкати були і залишаються, так як старі дерибанщики та відкатчики продовжують працювати у фінансових та податкових органах
Відповісти
Останні новини
На Волині через розмови про «відкати» – під сумнівом робота держустанови
29 квітень, 2014, 14:03