«Богдан» припинить співпрацю з «ВАЗом»

«Богдан» припинить співпрацю з «ВАЗом»
Український автозавод «Богдан», розташований в Черкасах, має намір припинити виробництво російських автомобілів ВАЗ.

Як повідомлялося, це рішення було прийнято унаслідок припинення постачань моделей ВАЗ в Україну і численних проблем самого виробника, - пише Гіпотеза.

За словами фахівців, концерн «Богдан» плавно планував припиняти співпрацю з АвтоВАЗом, так як відносини між виробниками давно почали псуватися, незважаючи на масштабні спільні плани.

Український автопром не зміг досягти запланованих обсягів виробництва, кількість продажів падало, а ціни росли. Російський виробник, в свою чергу, не чинив ніякого бажання допомогти «Богдану» і розвивати подальшу співпрацю.

Як повідомлялося, всі спроби керівництва «Богдан» домовитися про запуск виробництва в Черкасах моделей Granta і Kalina не реалізувалися.

За офіційною інформацією, співпраця «Богдана» і АвтоВАЗ ще триває і ведуться переговори про подальше співробітництво. Фахівці, однак, зазначили, що українському виробникові незабаром потрібно шукати іншу альтернативу російському партнеру.

Нині в Черкасах виробляються автомобілі моделі GreatWall, а також активно розвивається співробітництво з JAC. За словами керівництва «Богдана», збірки цих моделей недостатньо для повноцінного функціонування заводу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наверно предполагается, что ВАЗ должен сильно перепугаться... ну, примерно как кот сосиску.)))))
Відповісти
конечно, теперь не будут покупать это росийское говно "ваз"
Відповісти