Бійці «Донбасу» вимагають у Авакова видати їм зброю

Бійці «Донбасу» вимагають у Авакова видати їм зброю
Добровольці батальйону оборони Донецької області відкрито звернулися до міністра МВС Арсена Авакова з вимогою озброїти патріотичні загони самооборони, скоординувати їхні дії з Нацгвардією, інакше вони візьмуть зброю самі і будуть діяти за обставинами.

Про це повідомив командир батальйону добровольців територіальної оборони Донецької області «Донбас» Семен Семенченко, - пише IA ZIK.

«Ми, добровольці батальйону оборони Донецької області, намагаємося отримати дозвіл на зброю – нам не дають цього зробити, зброї наявної у бійців (легальної) – не вистачає, сепаратисти самі спокійно реєструються в офіційні об’єднання з охорони громадського порядку, отримують дозволи буквально день в день», - йдеться у зверненні.

«Чи розуміє МВС, що дограється з ситуацією на Сході до громадянської війни? Ми просто змушені будемо брати зброю самі, впроваджувати практику заручництва для обміну захопленої «швалі» на наших патріотів, а на міліцію, яка охороняє і сприяє бандитам і терористам, будемо реагувати адекватно обставинам», - застерігають у батальйоні «Донбас».

Нагадаємо, зараз в Слов’янську в полоні екстремістів перебувають близько 40 осіб, у тому числі представники місії ОБСЄ.

Також був захоплений міськвідділ міліції і міськрада Костянтинівки, на блокпостах сепаратистів з’явилися люди, озброєні гранатометами, а вночі було дві спроби збройного штурму аеропорту Краматорська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...зброї наявної у бійців (легальної) – не вистачає..." - зато награбленной во время майдана по воинским частям и УВД по всей Украине предостаточно, атомную бомбу требуют, что ли?
Відповісти
Останні новини
Бійці «Донбасу» вимагають у Авакова видати їм зброю
29 квітень, 2014, 15:20