Лучан просять пересвідчитись, що вони є у списку виборців

Списки виборців на президентських виборах будуть виготовлені на основі даних Державного реєстру виборців, тому кожен лучанин може перевірити своє включення та правильність внесення персональних даних вже зараз.

Про це повідомили у відділі ведення Державного реєстру виборців Луцької міськради, - пише IA ZIK.

Перевірити інформацію про себе у списках можна, особисто звернувшись з паспортом у відділ ведення Державного реєстру виборців або скориставшись електронним ресурсом «Особистий кабінет виборця» на сайті Центральної виборчої комісії, а також за посиланням через банер «Виборець повинен знати» на сайті Луцької міської ради.

Ознайомитися із попередніми списками виборців на виборчих дільницях можна буде з 9 травня. До 12 травня кожен виборець має отримати іменне запрошення.

Лучанам нагадали основні терміни подачі звернень:

до відділу ведення Державного реєстру виборців із заявою про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси – до 19 травня;

до відділу або до дільничної виборчої комісії із заявою про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб – до 19 травня;http://www.volynpost.com/administration/news/add#banner

до суду із адміністративним позовом про уточнення списку виборців – до 22 травня;

до дільничної виборчої комісії із заявою про забезпечення голосування за місцем перебування виборця разом з довідкою медичної установи про стан здоров’я такої особи – не пізніше 20-ї години 23 травня.

Важливо пам’ятати, що в день голосування зміни до уточненого списку не вносяться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан просять пересвідчитись, що вони є у списку виборців
30 квітень, 2014, 08:00