Влада «зливає» Луганськ, - військові з Волині

Влада «зливає» Луганськ, - військові з Волині
Військові з Івано-Франківщини 29 квітня були в Луганській облдержадміністрації і покинули її лише після наказу командування.

Зі слів нацвардійців з Луцька, облдержадміністрацію захопила "купка" сепаратистів, - пише Аверс-прес.

Охороняти її мали місцеві правоохоронці та військові з Івано-Франківщини. Причому останні були готові не здавати адмінприміщення. Але, за неперевіреними даними, військові отримали наказ не чинити опору і здати будівлю, - пише видання.

"Волинський батальйон" ввечері 29 квітня захищав УМВС Луганщини, проте є підозра, що і цю будівлю чекає така ж доля як і обласну державну адміністрацію. Луцькі нацгвардійці категорично проти здачі адмінприміщень, не розуміючи, чому не дають наказів розігнати сепаратистів. Представники місцевої влади та силовики не приховують сепаратистських настроїв та нічим не допомагають", - повідомляє Аверс-прес.

Були навіть вимоги здати зброю. Військові готові виконати державний обов’язок, кажуть, що за чисельністю людей та по бойовому духу для захисту сил вистачає, проте ніяких наказів не отримують. Солдати переконані, що в Києві та на місцях здають Україну. Вважають - така ситуація ганьбить честь мундиру.

"Ми тут нічим не корисні. Перебуваємо у жахливих умовах. Ніхто нічого не каже… Тилове забезпечення відсутнє. Обоз залишився в місті Ірпінь Київської області. Нас на місце перекинули літаками. З собою лише особисті речі. Зі зброї маємо автомати Калашникова. Відсутні куленепробивні жилети. Екіпіровка як у ППСників. На всіх рівнях панує окозамилювання. Чиновники не здатні управляти, реально все здають. Картинка, яку показують вам і яка є насправді реально - суттєво різна. Живемо у військовій частині без елементарних побутово-санітарних умов. Ми просто ганьбимо форму... навіщо йти в армію, нацгвардію, щоб так все здавати, де нормальні лідери?" - розповів один з луцьких військовиків.

Нагадаємо, 29 квітня сепаратисти захопили будівлю ОДА та спробували штурмувати міліцію, але силовикам вдалося домовитися з ними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто бути в ролі Беркуту на Майдані нам не сподобалося...
Відповісти
Військові з Волині 29 квітня були в Луганській облдержадміністрації і покинули її лише після наказу командування - БРЕХНЯ... небуло їх там!!! - 100% - там були Франківські ВВ-шники!!!
Відповісти
виправили помилку - браво
Відповісти
Те що пише Аверс-прес і показує це ТБ - то так може кожен щось видумати і сказати, що так і було! Жодного призвища, посилання і ніби все під маркою "не хочуть розкриватись". Це не робота, а зайвий піар, щоб привернути до себе увагу! У даному випадку і у ситуації, яка у нашій країні, повинна бути правдива і чітка інформація, а не дезінформація і змагання хто кого перебреше!!!
Відповісти
В ОДА були івано-Франківці і з Вінниці...наші ще досі тримають міліцію...
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Люди, з чого ви взяли, що выйськові з Волині захищали ОДА? В інфі чітко зазначено - ОДА захищали з Івано-Франківщини
Відповісти
ОДА, охраняли - Ивано - Франковский, батальен, и Винныця. а наши досихпор держут ГУМВС.
Відповісти
Та яка різниця хто захищав, суть залишається незмінна. В мене взагалі складається враження, що всі події починаючи з непідписання угоди про асоціацію і до тепер - це чітко розроблений кимось план (правда не можу вловити кінцевої цілі). Шкода тільки ні вчому не винних загиблих дітей і взагалі людей, що загинули починаючи з часу протистояння.
Відповісти
Останні новини
Влада «зливає» Луганськ, - військові з Волині
30 квітень, 2014, 09:21