Путін приїде в Крим 9 травня, - ЗМІ

Путін приїде в Крим 9 травня, - ЗМІ
Володимир Путін і Дмитро Медведєв 9 травня збираються відвідати Крим.

Вони мають намір відвідати парад на честь Дня Перемоги в Севастополі, - пише ЛігаБізнесІнформ з посиланням на Газета.ru.

За інформацією видання, перед тим як вилетіти до Криму, Путін за традицією прийме Парад перемоги на Красній площі у Москві. Зазвичай відразу після параду він проводить прийом з нагоди Дня Перемоги. Але цього разу прийом перенесений на вечір 8 травня, оскільки безпосередньо після закінчення урочистостей на Красній площі Путін і Медведєв планують здійснити поїздку до Криму.

"За словами обізнаних джерел видання, першою точкою, яку відвідають Путін і Медведєв, стане Севастополь. Цього року місто святкує 70-річчя з дня визволення від німецьких військ. Президент і прем'єр мають намір бути присутніми на параді. Потім в їхньому графіку заплановано відвідання Сімферополя", - зазначає видання.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що такої інформації не має. У свою чергу, прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова сказала, що в графіку прем'єра значиться тільки присутність на параді на честь Дня Перемоги в Москві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За кого голосувати будемо Україно?
Відповісти
ПРОТИ ВСІХ
Відповісти
За ПутIна бы проголосовал
Відповісти
Останні новини
Путін приїде в Крим 9 травня, - ЗМІ
30 квітень, 2014, 09:31