Мер Луцька знайшов компроміс з підприємцями з ринків

Мер Луцька знайшов компроміс з підприємцями з ринків
Після обговорення депутати Луцькради підтримали питання про скасування рішення щодо розірвання договору оренди землі із Волинською облспоживспілкою.

Рішенння прийняли під час 59-ої сесії міськради у середу, 30 квітня

Як розповів луцький міський голова Микола Романюк, під час перерви він зутрівся із керівниками фракцій і депутатських груп міськради, представниками підприємців з луцьких ринків, Волинської облспоживспілки і вони «знайшли компроміс».

Так, Романюк зазначив, що колективне рішення стосувалося внесення на розгляд сесії питання про зупинення дії лютневого рішення №55/25 щодо розірвання договору оренди землі із облспоживспілкою із деякими змінами.

Зокрема, вони стосувалися рекомендації створити до 8 травня цього року тимчасову комісію з 15 осіб, до складу якої увійдуть депутати, підприємці, представники громадських організацій, Волинської облспоживспілки. Так, комісія має до 10 червня цього року подати на розгляд депутатів лист-рекомендацію щодо системних порушень у роботі облспоживспілки і порушень умов договору оренди із організацією.

Питання підтримали 42 із 43 зареєстрованих у сесійній залі депутатів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось вбити створи комісію...комсомолець Романюк поміг комсомольцю горгуту просто так вкотре...так як і женя ткачук та роман романюк
Відповісти
4 міліона чистого прибутку за підмітання відходить і дальше горгуту кожен місяць..комісійні будуть..
Відповісти
викинути на вулицю підприємців з ринка це нормально, краще из осст чим з комунальни ринком
Відповісти
брєд що вам голяр роками розказував..краще з нормальним договором аренди яґкого спожиспілка (власник акцій основний горгут) так і не зхоче підписувати.в вас що підписали його варіант договору лише номер місця-розташування,площу можна змінити як хочеш.те що хтось розказує що до 2018 року арендну ставку міняти не будуть то просто слова..його ніде не закріпленно..горгут рік назад в мясному казав що як все подорожає то і він змушений буде підняти.долар був 5 було 60 грн.кв. долар 12-160?такє в же є в шацьку та любомлі а починалось так само..дивись що ти підписав дома!іовенко завтра скаже -хто знав і дальше буде стояти,голяр те саме-а пахати нам на них..підприємці читай хоч.вникай в деталі добре що вас сотня з пару тисяч..асобих...
Відповісти
та й вибори пройдуть - так що не на користь горгута то все попереду. А кримінальчик же як ?
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька знайшов компроміс з підприємцями з ринків
30 квітень, 2014, 12:57