Лучанам обридло лазити на стадіон через паркан, – депутат

Лучанам обридло лазити на стадіон через паркан, – депутат
Лучани, які мешкають у мікрорайоні ДПЗ, для занять спортом змушені лазити на стадіон «Підшипник» через паркан, – каже депутат Луцькради Євген Ткачук.

Про це він заявив під час 59-ої сесії міськради у середу, 30 квітня.

За словами Ткачука, мешканці мікрорайону ДПЗ просять відкрити ще один вхід на стадіон «Підшипник», аби було простіше пройти до бігових доріжок.

Наразі, як зазначив Євген Ткачук, через неузгодженість питання з власниками, люди перелазять через паркан, аби потрапити на стадіон. Мовляв, раніше з боку луцької школи №20 вхід був, але його закрили.

Тож, у міської ради попрохали вирішити питання із власниками стадіону щодо відновлення цього входу. Депутати колегу підтримали, а луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що центральний вхід через стадіон відкритий цілодобово.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лучани так і не збагнули, що вхід через ворота зручніший?
Відповісти
Хто ДІЙСНО хоче на бігову доріжку, - не полінується і зайде через центральний вхід. А депутат Луцькради Євген Ткачук хай приїде ввечері, відкриє той вхід з боку луцької школи №20 і подивиться скільки там молоді прийде розпивати спиртні напої, лузгати насіння та пускати димові хмарки з бульбулятороплатикових "сигарет"...Молодь, майте совість.. сміття після ваших "тренувань" прибирають прості люди, які тримають в чистоті та порядку стадіон за смішну зарплатню...
Відповісти
Ситуація така: на воротах Підшипника висить оголошення стосовно роботи стадіону і запису охочих займатися на арені фізкультурою. Оголошення вкрали у перший же день, довелося переписувати. То таке... Режим роботи - з 8.00 до 18.00. Зголосилося бігати 2 особи. ФК Волинь запрошує всіх, хто хоче займатися, зголошуйтеся. Жодних перепон не робимо, йдемо на будь-які компроміси, а обгородили територію, бо це не колгосп, а стадіон, на якому проводять матчі чемпіонату України, відбуваються тренування команди УПЛ. Під час матчів, до речі, стовідсостково відкриті ворота. Прокол був тільки один напередодні матчю дублю Волині і Зорі. Ми вибачилися і перепросили. Стосовно пропуску лучан на арену під час тренувань - тут мусимо також перепросити. На ці 1,5 години вхід закритий. УВЕСЬ інший час - приходьте і займайтеся. Ще зауважте, що інколи гербіциди розкидають працівники або поле каткують. Тоді радимо утриматися.
Відповісти
Ткачук нагадати з якої ти партії був З своїм другом Разумовським? кров на ваших руках здайте мандати краще
Відповісти
Останні новини
Лучанам обридло лазити на стадіон через паркан, – депутат
30 квітень, 2014, 15:34