Донецькі сепаратисти погрожують спалити живцем спецпризначенців

Донецькі сепаратисти погрожують спалити живцем спецпризначенців
Сепаратисти у Донецьку примусили працівників спецпідрозділу «Сокіл» здати зброю, погрожуючи спалити їх живцем.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, - пише Укрінформ.

За інформацією відомства, напад на працівників спецпідрозділу міліції швидкого реагування «Сокіл» УБОЗ ГУМВС України в Запорізькій області стався 29 квітня.

Спецпризначенці прибули в Донецьк відповідно до постанови ГПУ та на виконання доручення Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України з метою забезпечення проведення слідчих дій у кримінальному провадженні за фактом заволодіння колишніми високопосадовцями та членами їх сімей коштами держбюджету і їх подальшої легалізації.

Та коли спецпризначенці прибули до приміщення «Укрбізнесбанку» на вул. Артема, їх перестріла озброєна група агресивних проросійських сепаратистів.

"Вони мали при собі каністри з невідомою сумішшю, яку погрожували використати, щоб спалити живцем правоохоронців, якщо вони не віддадуть зброю. При цьому злочинці відкрито заволоділи табельною зброєю працівників міліції, а саме 4 пістолетами «Форт», 5 автоматами, магазинами та патронами до них", - інформують у Генпрокуратурі.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 262 (привласнення вогнепальної зброї) та ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України (насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да на*ер нам такие силовики, которые сдадут оружие первому алкашу? Спалить они угрожали. Тьфу, оружие в боевое положение и на штурм. В законе о милиции говорится же, что можно применять огнестрельное оружие в случае угрозы жизни.

Новая власть тупо сливает страну, регион за регионом. Либо пусть объявляют полную мобилизацию, либо пусть выдают оружие простому народу, который самостоятельно зачистит страну от террористов и рашистов!
Відповісти
ну и на хрена нам такая милиция? Раздать оружие всем патриотам, быстро зависит Украину от этих уродов-сепаратистов
Відповісти
У нас мєнти лише можуть із беззбройними підлітками воювати та проституток ганяти. Ганьба! Навіщо такі "спецпризначенці"??? Під трибунал усіх!!!
Відповісти
Останні новини
Донецькі сепаратисти погрожують спалити живцем спецпризначенців
30 квітень, 2014, 20:45