Ковельські чиновники перерахували гроші армії

Ковельські чиновники перерахували гроші армії
Працівники відділів та управлінь виконавчого комітету Ковельської міської ради долучилися до доброчинної акції на підтримку Збройних Сил України.

На зборах трудового колективу було прийняте рішення середньоденний заробіток перерахувати на благодійний рахунок військової частини А2331, яка дислокується у Володимирі-Волинському, з метою підвищення боєготовності, зміцнення матеріально-технічної бази, - пише ПроКовель.

Підтримка Збройних Сил України для поліпшення обороноздатності держави – це громадянський обов’язок кожного, - кажуть в мерії.

Працівники виконавчого комітету Ковельської міської ради зробили свій внесок, підтримавши акцію з організації громадянами України допомоги щодо матеріально-технічного та медичного забезпечення військовослужбовців.

Крім того, на адресу виконавчого комітету міської ради надійшов лист від голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта, у якому було висловлено подяку від імені керівництва держави, Міністерства оборони України та облдержадміністрації усім тим, хто активно підтримав благодійну акцію, надаючи фінансову та матеріальну допомогу Збройним Силам України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельські чиновники перерахували гроші армії
01 травень, 2014, 09:58
Газ подорожчав на 50%
01 травень, 2014, 09:06