Луценко розповів про переговори партії Тимошенко та Порошенка

Луценко розповів про переговори партії Тимошенко та Порошенка
Кандидат у президенти України Петро Порошенко пропонував партії "Батьківщина", очолюваної іншим кандидатом у президенти Юлією Тимошенко, домовитися про спільну роботу у новому уряді після президентських виборів.

Про це сьогодні в Ужгороді заявив лідер громадянської ініціативи "Третя українська республіка" Юрій Луценко, - пише ТСН.

"Петро Олексійович (Порошенко - ред.) пропонував "Батьківщині" домовитися про посаду прем'єр-міністра від цієї потужної демократичної політичної сили. На жаль, пропозиція, яку я особисто передавав, була відхилена", - сказав він.

На думку Луценка, це було неправильне рішення з боку "Батьківщини".

Він наголосив, що демократичні сили повинні об'єднатися, оскільки це необхідно для виживання української держави".

Також, вважає Луценко, лідери демократичних сил "повинні припинити війну між собою".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко дуже самовпевнений, до виборів уже щедро роздає посади. Він звик купувати і продавати, а чесно працювати - ні. І з таким обєднуватись?
Відповісти
не вірю, задовбали ці ляльки і ляльководи,не хочеться знов наступати на ті ж самі граблі, можливо, треба дати шанс Ярошу,може той оправдає сподівання народу.
Відповісти
давати шанс,то давати Маломужу.В сьогоднішній ситуаціїї в якій знаходиться країна нам потрібно протиставити кремлівському КГБісту свойого українського СБУшника,начальника контррозвідки СБУ,який достеменно знає про московське КГБ-ФСБ і його плани.На мою думку ця людина гідна зайняти пост президента країни.Не олігарх,не корупціонер, нідоякої партіїї немає відношення.А Ярош нікому невідомий жидок-вискочка,який тільки чекав моменту,щоб на чомусь зробити політичну кар'єру.Не получиться і незабаром люди забудуть хто такий був Ярош.
Відповісти
Порошенко = Янукович 2,а Луценко дешевий зрадник. Прочитавши біографію Порошенко - це просто страшний жах. Йому треба втікати разом з Янукочем в Москву. А передвиборну агітацію вести з Ростова на Дону.Тільки повний дибіл може голосувати за Порошенко.
Відповісти
Ви справді думаєте що порох не буде презиком? Буде в нас 52проц повних дибілів. А ті хто проголосує за юльку дибіл з вершочком. За ляшка дибіл в квадраті, за добкіна дибіл-сепаратист, за тігіпка дибіл-ФЕДЕРАСТ, за тягнибока дибіл-патріот, за богомолець хворий дибіл, за симоненка червоний дибіл. Короче всі дибіли. Ніколи думав ,що так скажу, аибачте Леонід Данилович, ви були єдиним нормальним президентом України. Ці сука діджеї на діванах і морози всяки ще тоді злили путіну Україну. Вже тоді був северодонецкий сепаратизм.
Відповісти
Повне розчарування у Луценкові. Чогось жіночку свою в списку Батьківщини пригрів!
Відповісти
Люди добрі , подивіться по районах, хто очолює штаби Порошенка. Олігархи, такі як ЄремеЄв по "23" округу, куди входять представники влади.Штаби розміщені в приймальних депутата.От Вам і опозиційний кандидат .Ні в якому разі не треба підтримувати це кодло.
Відповісти
З Порошенком буде то само, що було і при Ющенко
Відповісти
Останні новини
Луценко розповів про переговори партії Тимошенко та Порошенка
01 травень, 2014, 13:45