На Донеччині збили два вертольоти. ВІДЕО

На Донеччині збили два вертольоти. ВІДЕО
В районі Слов’янська збито два вертольоти Мі-24 Збройних Сил України, які здійснювали повітряне патрулювання, двоє військовослужбовців загинули, ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони, - пише Українська правда.

"За попередньою інформацією, бойові машини було збито невідомими особами з використанням переносних зенітних ракетних комплексів (ПЗРК). Пострілами зі стрілецької зброї пошкоджено вертоліт Мі-8 армійської авіації Збройних Сил України. В цьому випадку жертв і постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

На місці працює слідча комісія.

У Міноборони також підкреслили: факт використання проти Збройних Сил України ПЗРК яскраво свідчить про те, що проти військовослужбовців на Донеччині діють далеко не "мирні протестувальники", а добре підготовлені та озброєні професійні диверсійні групи, які шляхом здійснення терористичних актів та диверсій намагаються дестабілізувати обстановку в регіоні.

"При цьому жоден з нападників не задається питанням, що в результаті їхньої діяльності гинуть та отримують поранення люди, стають сиротами діти. Подібна поведінка притаманна або військовим іншої країни, які діють проти визначеного їм керівництвом "ворога", або найманцям з чималим досвідом, які готові діяти проти будь-кого за грошову або іншу винагороду", - підкреслили у Міноборони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мне как прослужившему в Военно-Воздушных Силах, одно понятно, что пилотов отправили на верную смерть. За один день три сбитых вертушки! Отправили вертолеты как на прогулку, без поддержки и должной разведки. Этой операцией должны руководить военные которые прошли Афган. Аваков и Турчинов после такого должны уйти в отставку, а лучше застрелиться. Как они будут семьям погибших в глаза смотреть? Все идет к тому что армия взбунтуется против таких горе руководителей.
Відповісти
вже утовкли більше 100 чоловік на мендані. Що для них пара пілотів?
Відповісти
Останні новини
Першотравневий Луцьк. ФОТО
02 травень, 2014, 12:22
На Донеччині збили два вертольоти. ВІДЕО
02 травень, 2014, 11:27