Російські диверстанти намагалися прорватися через кордон

Російські диверстанти намагалися прорватися через кордон
В. О. президента Олександр Турчинов заявив, що сьогодні вночі були спроби прориву державного кордону групою озброєних російських диверсантів, які були зупинені нашими прикордонниками.

Про це він заявив в своєму зверненні, розповсюдженому прес-службою ВР, - пише Insider.

Окрім того він заявив, що у ході сьогоднішнього етапу операції вдалося захопити всі укріплені вогневі опорні пункти та блок-пости терористів навколо міста Слов'янськ, повністю замкнувши його оточення.

"Наступ на терористів продовжується. Під час операції злочинці понесли значних втрат: багато загиблих, поранених, та заарештованих. На превеликий жаль, ми маємо інформацію про двох загиблих і семеро поранених наших військових", - сказав він.

"Хочу підкреслити: операція розгортається не так швидко, як хотілось би, та значно ускладнюється тим, що бази терористів розташовані в багатонаселених містах, а вони самі ховаються за спинами цивільних громадян, прикриваються заручникам, ведуть вогонь з багатоквартирних жилих будинків", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну и рожа у и.а...
Відповісти
Замініть фото, бо таке враження, що ви провокуєте. Це вже не ігри, станьте трохи серйозніші, особливо коли пишете про жертви. Дітям не доручайте такі матеріали ставити
Відповісти
Шановні, в країні важка ситуація! Навіть якщо вам особисто не подобається в.о. президента Турчинов, проявіть хоча б краплю солідарності із народом України! Невже немає іншого фото?
Відповісти
які не сплять вночі! Главком на висоті....
Відповісти
страшний! Прямо як перед судом за захоплення влади...
Відповісти
А еще была предотвращена высадка инопланетян. Опять же неизвестно каких, в каком количестве и на каком именно участке, но слава опять же неизвестным Хероям-прикордонникам!
Відповісти
А фото - супер, вполне соответствующее всему, что он говорит. А заодно и всему, что делает и за что придется держать ответ.
Відповісти
Як Вам не соромно коли в Україні ллється кров і така страшна ситуація ставити такі фотографії і писати такі коментарі. Люди станьте ЛЮДЬМИ.
Відповісти
Тому що він турок чинний. Як вскочив, так і вилетить геть.
Відповісти
Такое впечатление, что информацию дает не Волинь Post, а Вонь Раша. Фото Турчинова неудачно или специально, чтобы был негатив. Благодарите Бога, что это, хоть и временная, но власть и она держит Украину, пусть с потерями, но держит. А Янек на блюдечке, почти, что отдал Украину
Відповісти
лисо у начальнике, ух, какунямана
Відповісти
самозванцям вибирати стовпи на мендауні..
Відповісти
Останні новини
Російські диверстанти намагалися прорватися через кордон
02 травень, 2014, 18:11