В Одесі загинула 31 людина, - МВС. ФОТО

В Одесі загинула 31 людина, - МВС. ФОТО
За уточненими даними, під час протистояння на Куликовому полі в Одесі загинула 31 людина.

Раніше повідомлялося про 38 загиблих, - пише BBC Україна.

Обставини їхньої смерті з'ясовуються, кажуть у міліції. Але кореспондент BBC Україна в Одесі розповідає, що багато людей загинуло у пожежі в Будинку профспілок, яка зайнялася від коктейлів Молотова під час сутичок проросійських та проукраїнських протестувальників.

Сепаратисти проникли в будівлю після того, як на площу прийшли колони прихильників єдиної України і спалили їхні намети.

Ще 40 постраждалих звернулися до лікарень, крім того, поранено 10 силовиків.

Наразі пожежу в Будинку профспілок загасили.

Зараз на Куликовому полі зібралося близько 10 000 людей, вони кричать: "Слава Україні!" і вимагають, щоб проросійські активісти, які ще перебувають на даху будівлі, спустилися.

Раніше проросійські активісти напали на мирний мітинг за єдність України. В сутичках на вулиці Грецькій загинуло четверо людей, повідомили в міліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому, коли таке робилося у Києві, заклади Луцька а припинили свої розважальні програми. А коли це твориться знову і є загиблі, тільки вже на півдні, то Луцьк гуляє на всю! Особливо клуб, який розташований на Волі 42. і не тільки.
Відповісти
До чого тут взагалі цей комент? Між іншим опера закрилася через траур, а Ви на інші погляньте. Наприклад, на новоспечений клуб. Що на словацького 8!
Відповісти
Ходирєва Луцюк керує міліцією Одеси, чому нова влада призначає на керівні посади "мєнтовских царьків".Одесити вважають,що міліція стоїть на боці бандитів,так званих сепаратистів і це не дивно,коли силові структури очолюють все ті ж самі.Таке враження ,що не було у нас ніякої революції, нова влада вирішила залишити все як було, але ж народ не хоче жити по старому. Якщо нова влада, депутати,олігархи і їх рупори,цього не розуміють,то революційна ситуація назріває знову і це не припинить ніяка путлерівська загроза.
Відповісти
хай це буде на совісті власників розважальних комплексів. ми, прості люди, підтримуєм і співчуваєм півдню. тримайтесь, рідні! ЖИВІТЬ!!!!
Відповісти