Обама застеріг громадян від пропаганди РФ

Обама застеріг громадян від пропаганди РФ
Американський президент Барак Обама вважає пропаганду на російському телебаченні "однією з найбільших проблем" в нинішній кризі/

Про це пише "Дзеркало тижня".

Президент Америки під час прес-конференції з канцлером ФРН Ангелою Меркель в Білому домі закликав громадян Німеччини, які дивляться російське ТБ, не вірити антиукраїнській пропаганді, назвавши її "однією з найбільших проблем" у сьогоднішній ситуації.

"Однією з наших найбільших проблем є російська пропаганда, яка "викидається нон-стоп" і стверджує, що Україна несе відповідальність за проблеми на Сході", - підкреслив Обама.

"Я б порадив німецькій аудиторії, яка дивиться російське телебачення, зосередитися на фактах про Україну", - сказав президент США.

У свою чергу з цього приводу висловився також держсекретар США Джон Керрі, відреагувавши на останню істерична заява МЗС Росії по АТО в Слов'янську.

"Заяву МЗС РФ, що затверджує про залучення Держдепартаменту США операцію в Слов'янську - обурлива вигадка. Радий, що вільна преса може бачити в цьому пропаганду", - написав він на своїй сторінці в Twitter.

Крім того, як повідомлялося, лідери лідери США і Німеччини на цій же прес-конференції заявили, що якщо агресія Москви щодо України продовжиться, подальші санкції неминучі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще б своє глядів...
Відповісти
дожили, обезьяна уму учит...
Відповісти
Останні новини
Обама застеріг громадян від пропаганди РФ
03 травень, 2014, 17:45