Ігор Палиця може стати губернатором Одеської області, - ЗМІ

Ігор Палиця може стати губернатором Одеської області, - ЗМІ
Головою Одеської облдержадміністрації можуть назначити Ігора Палицю (на фото) - нардепа від Луцька, бізнес-партнера Дніпропетровського губернатора Ігора Коломойського.

Про це з посиланням на власні джерела видання "Цензор.Нет" повідомив у Фейсбуці головний редактор цього видання Юрій Бутусов.

"За інформацією джерел "Цензор.Нет", в найближчі години в Одеській області буде змінено керівництво виконавчої влади. Замість губернатора Немировського новим главою області може бути призначений Ігор Палиця - один з найближчих соратників губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського", написав Бутусов.




(брати участь в опитуванні можуть тільки користувачі мережі ВКонтакте)

Водночас, як пише Українська правда, в Одесі створюється батальйон територіальної оборони - особливий армійський підрозділ чисельністю понад 400 чоловік. За його словами, завдання батальйону - швидке відновлення законності та правопорядку в області.

"Батальйон формується керівником Генерального штабу Міністерства оборони України. Управляється безпосередньо Одеською обласною державною адміністрацією в моїй особі", - заявив діючий губернатор області Володимир Немировський.

За його словами, армійцям будуть платити.

"Зарплата невелика, але ми будемо доплачувати з благодійного фонду "Патріот", що наповнюється небайдужими одеситами. Якщо ви згодні, запрошую служити. Дамо зброю, форму, проведемо бойове злагодження", - зазначив губернатор.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно його туди, нам не треба "гаманців" і подібних законотворців.
Відповісти
Ти дурень! Стільки як зробив Палиця для Луцька - стільки не зробив ніхто за весь час нещалежності. Невдячність, тупість і недалекоглядність!
Відповісти
Шобля? Що да то да, ще ніхто стільки не прихватизував собі!!! А ті лавочки і всяке таке то просто пісок в очі!
Відповісти
Мова йде про його законотворчість, а не меценатство і спонсорство.Різні речі, грамотні люди. Не сидів би він в раді-шиш би щось зробив, не відмивши мільйончики. Типова корупція.Раби, досить сидіти і надіятись на Палиців.Систему треба міняти , щоб кожен з нас ні на кого не надіявся.
Відповісти
Поліщук ти дебіл сліпий ,роззуй свої очі. дійсно Ігор Петрович зробив для Луцька дуже багато.Буде правильним рішенням призначити його в Одеську областьгубернатором
Відповісти
SP - навзвєм!!! Якраз мої очі роззуті, а твої засипакні піском! Рівень палиці такия як і твій - амеба звичайна. Тільки в свій час зумів увірвати "трішки" бабла!
Відповісти
І від того що Палиця приїде совок перетвориться в свідомий народ.Розумію, нє Данєцк, але українцями там не пахне.
Відповісти
Если Палица едет туда как каратель, а с какими еще намерениями его послал Коломойский. То там будет бесславный конец как минимум его карьеры.
Відповісти
наши соболезнования одеситам.а що що корисного в нас зробив цей товстосум то відомо хіба його спільникам які раптово розбагатіли а обдурені вкладникі банку украіна та інші стали злиднями
Відповісти
Єремєєв втілював схеми з крадіжки нафти "під крилом" Януковича
Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/yeremyeyev-vtilyuvav-shemi-z-kradizhki-nafti-pid-krilom-yanukovicha-348090.html

Пишіть про реальні речі Волинських нардепів а не фантазію!!!
Відповісти
где деньги МВФ????
Відповісти
Так, Ігор Палиця "багато" вклав у Луцьк - 28 млн...)) А зняв з Луцька різними активами і нерухомістю, тобто з нас з вами зняв, ...-128 млн...Все, що надав команді "Волинь", - це не інвестиції, а....з'ясувалося - лише кредит, який має бути йому повернутий.. А купив на попередніх виборів, зокрема директорів шкіл, за тисячі десятків гривень кожному, як і працівників освіти...От такий благодійник)) А тепер буде "знімати" з Одеси!!!! Він ніколи не залишиться у програші)) А Коломойський, попри все, тримає Дніпропетровськ - і люди йому вдячні: сепаратизмом там і не пахне))
Відповісти
ще раз переконуюсь, що Україну після "золотого батону" захоплює єврейське лоббі.
боротьбі кінця не видно...
Відповісти
А боротися не буде з ким, бо всю владу узурповують БЮТівці та приближені до них, а Коломойський з Палицею не виключення! Не даремно Правий сектор перебазувався у Дніпропетровську область під крило Коломойського, от вам і буде і влада і боротьба... Казали що Майдан це лише прикриття - не вірили, плювались, горлянки рвали... Отримали? Боріться далі...:(
Відповісти
Зміни в правописі? За ним не вженешся? Тепер допустимо вживати "Ігора"?
Відповісти
Я думаю, потрібна палиці ця посада, як полішуку - свядомість...
Відповісти
Жидам усі посади в Україні ?
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця може стати губернатором Одеської області, - ЗМІ
04 травень, 2014, 22:32