Просять допомогти сестрі загиблої в аварії волинянки

Просять допомогти сестрі загиблої в аварії волинянки
Рідні та близькі просять допомогти сестрі загиблої в ДТП Юлії Філюшко.

Дівчина - в реанімації. «Однокласники, друзі, знайомі просять допомогти сестрі загиблої в автомобільній катастрофі Юлії Філюшко», - йдеться у повідомленні.

Так, Оля Філюшко перебуває в реанімації у важкому стані.

Кошти просять перераховувати на номер картки Приватбанку 5168 7572 0670 3516 (Філюшко Євгенія Григорівна)», - закликає у соцмережах Анна Щурак, пише сайт Інформаційного агенства Волинські новини.

Нагадаємо, ДТП трапилася 2 травня близько восьмої години ранку, поблизу села Підгайці Млинівського району, що на Рівненщині. Постраждало семеро людей. Від отриманих травм двоє із них померло. Нагадаємо, водій Mercedes-Benz не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з Volkswagen, за кермом якого був 24-річний волинянин.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва водії, 4 пасажири з автомобіля Volkswagen Caddy та один пасажир з автомобіля Mercedes-Benz каретою швидкої медичної допомоги були доставлені в реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні. Водій Mercedes-Benz перевозив велосипеди. Після зіткнення вони повипадали на дорогу. На жаль, 18-річна пасажирка та 26-річний пасажир автомобіля Volkswagen Caddy через деякий час померли під час надання медичної допомоги.

Згідно з інформацією Ківерцівського районного інформаційного порталу, дівчина, яка загинула в аварії, ‒ ківерчанка, 18-річна Юлія Філюшко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Просять допомогти сестрі загиблої в аварії волинянки
05 травень, 2014, 08:27